1000 de boli pe intelesul tuturor(volumul I)

PRP: 30,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 25,50 lei
Diferență: 4,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012

DESCRIERE


Aceasta carte vine in sprijinul cititorilor cu explicatii ale celor mai frecvente afectiuni, prezentate in detaliu, fara a fi neglijate nici bolile mai rar intalnite, descrise insa sumar. Modul in care este structurata cartea, cu multe planse color, permite localizarea si intelegerea rapida si exacta a fiecarei boli, dar si drumul care trebuie parcurs pentru tratatrea sau prevenirea ei. Extrem de utile se dovedesc graficele de crestere somatica, informatiile privind investigatiile de laborator, sfaturi practice pentru calatorii si calendarul vaccinarilor, toate grupate la finalul cartii.

1000 de boli pe intelesul tuturor se constituie ca o enciclopedie medicala ce nu trebuie sa lipseasca oricarei familii.




Numar pagini: 288
Anul aparitiei: 2012 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos: 1000 de boli pe intelesul tuturor(volumul I)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0758 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.