150 de experimente in psihologie pentru cunoasterea celuilalt

150 de experimente in psihologie pentru cunoasterea celuilalt
-18%
Editura:
Anul publicării: 2008
Preț: 27,61 lei
33,67 lei (-18%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

150 de experimente in psihologie pentru cunoasterea celuilalt. 150 de experimente in psihologie pentru cunoasterea celuilalt. Mecanismele comportamentelor cotidiene.

Progresele inregistrate de psihologia ultimelor decenii au pus intr-o lumina noua comportamentele noastre din viata cotidiana. Numeroasele experimente prezentate in lucrare ne ajuta sa-i cunoastem pe ceilalti sa descoperim motivatiile ce se ascund in spatele atitudinilor pe care acestia le adopta, dar si sa intelegem mecanismele care ne fac atit de usor de manipulat uneori. Stilul accesibil si, in acelasi timp, bine documentat o recomanda atit profesionistilor (psihologi si studenti de la facultatile de profil), cit si cititorilor interesati de mecanismele comportamentului uman

Cuprins: Perceptie, atentie, memorie si inteligenta• Judecati, atribuiri si explicatii• Gestionarea imaginii de sine• Influenta schemelor (stereotipuri, euristici) asupra judecatilor si a comportamentelor• Influente sociale, puteri si manipulare• Motivatie, emotie si personalitate• Citeva diferente intre barbati si femei.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.150 sec