7 - Contele Incappucciato

7 - Contele Incappucciato
-10%
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 268
Format: 14x20
Categoria: Carti diverse
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

7 - Contele Incappucciato.

Cine a citit această carte a înţeles ce transmite ea... Maeştrii lumilor spirituale şi extraterestre se află printre voi! Vreţi să­i întâlniţi? Treziţi­vă christul interior! Cum să faceţi asta? Cu iubire faţă de voi înşivă, în primul rând, şi apoi faţă de cei din jurul vostru! Indiferent că sunteţi politicieni, diplomaţi, miniştri, doctori, ingineri, profesori, mari finanţişti sau mari oameni de afaceri, amintiţi­vă în orice clipă că Dumnezeu vede şi ştie tot! Sunt sute de echipaje extraterestre deasupra României, mii de nave şi mii de entităţi spirituale care roiesc, pur şi simplu, în jurul vostru! Cu toţii vor să ajute România, să ajute civilizaţia şi planeta care şi ea este o fiinţă vie! Este timpul să vă treziţi! Este timpul să faceţi ceea ce trebuie, nu doar ceea ce vreţi! Este timpul pentru Misiunea România! Este timpul pentru 7!!!

REVIEW-URI

Rating general
4
4 review-uri
5 stele
3
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
1
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
o sa va placa
5
este co carte foarte-foarte interesanta. daca vreti sa aflati mai multe despre cine suntem, de unde venim si ce misiune avem aici cititi-o!
5
adevarurile pentru ca totul este adevar le exprimam permanent in viata numai ca nu toti au suficienta cunoastere ca sa si construiasca
1
E nebun de legat

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.106 sec