Adrian Stanescu, Totul despre Alzheimer

Adrian Stanescu, Totul despre Alzheimer
-15%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Psihiatrie
Preț: 25,50 lei
30,00 lei (-15%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea de fata este un fel de continuare mai elaborata a primului ghid editat in urma cu cinci ani, intr-un tiraj neinsemnat a ghidului „Ce trebuie sa cunosti despre Alzheimer?”.

Ea incearca sa atraga nu numai pe cei care se confrunta cu aceasta endemie, ce a cuprins intreaga omenire si pe care Organizatia Mondiala a Sanatatii a numit-o „teroarea medicala a secolului XXI” ci si pe aceia care doresc sa se informeze sau sa invete ceea ce se poate face la acest moment pentru a sta departe de acest dusman nevazut.

Structura cartii este sub forma a o suta si una de intrebari, cel mai frecvent intalnite in practica mea medicala in acest domeniu (peste 15 ani si un numar de cateva mii de pacienti) puse fie de catre apartinatori - asa cum ii voi numi pe tot parcursul cartii pe cei care se ocupa direct de pacienti– fie chiar de catre pacientii insisi dornici sa gaseasca solutii la problemele lor.

Limbajul utilizat va fi unul cat mai inteligibil cititorului, fara a afecta continutul stiintific al informatiei, dar reducand aceasta informatie la esenta. Uneori, se va folosi direct termenul „Alzheimer” asa cum se practica, mai nou, si in prezentarile stiintifice pentru a simplifica mesajul transmis.Anul de apariţie: 2015
Format: 130x200 mm
Nr. pagini: 187

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.113 sec