Almanahul mediului 2011. Editia a III-a

Almanahul mediului 2011. Editia a III-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

In cea de-a treia editie a Almanahului Mediului, continua sa razbata dorinta autorilor de a oferi studii stiintifice si articole care sa aduca un plus de cunoastere si de a fi de folos problemelor atat de actuale si stringente ale mediului inconjurator.
Si la cea de-a treia editie a Almanahului participa atat specialisti de prestigiu, cat si cetateni obisnuiti ai societatii civile, activisti din ONG-uri, simpatizanti si sustinatori ai multiplelor aspecte ale mediului, in vederea pastrarii"sanatatii" si a durabilitatii acestuia.
Principalul scop al acestuia este de a informa, de a spori cunoasterea in domeniul mediului si apoi de a spori gradul de implicare si actiune al fiecaruia dintre noi in probleme atat de actuale si, mai ales, a celor de perspectiva referitoare la mediu.
Sa nu uitam niciodata ca eficienta actiunilor noastre trebuie sa fie economica, sociala si ecologica. Dumneavoastra, stimati Cititori, puteti fi autorii unor viitoare studii sau articole despre problemele care va preocupa, chiar si partial, referitoare la mediu, pe care doriti sa le aduceti la cunostinta unitatilor de cercetare si invatamant sau a factorilor de decizie legislativa sau executiva.

Autor: Coordonator Emilian M. Dobrescu
Pagini continute: 144

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Culegeri de probleme - Cele mai vândute cărți

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.136 sec