Aritmetica pentru clasa a V-a (Auxiliar de aritmetica)

Aritmetica pentru clasa a V-a (Auxiliar de aritmetica)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Altele
Preț: 13,60 lei
17,00 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Fiecare capitol contine pe langa prezentarea notiunilor trebuitoare, probleme rezolvate si comentate, urmate de un numar corespunzator de probleme propuse spre rezolvare. Problemele si exercitiile sunt alese cu grija, acoperind toata gama de continuturi ale programei scolare in vigoare.
Cartea constituie un auxiliar eficient in activitatea la clasa, dar si in activitatea independenta a elevului, ea raspunde cerintelor invatamantului matematic modern care are prin excelenta menirea sa stimuleze la copii gandirea logica, perspicacitatea, atentia si creativitatea.
Diversitatea problemelor propuse contribuie din plin la formarea conceptelor specifice studiului matematicii in invatamantul gimnazial, fiind astfel conceputa incat sa conduca la formarea obisnuintei elevilor de a apela la concepte si metode matematice in abordarea unor situatii cotidiene, interdisciplinare, uneori chiar sub forma de joc; sa transforme procesul de invatare intr-o activitate dinamica, atractiva si recreativa.
Lucrarea se doreste a fi un instrument util de lucru, adresandu-se in egala masura elevilor, parintilor, bunicilor si nu in ultimul rand colegilor nostri.

Succes deplin in abordare!

Autori: Artur Balauca, Monica Sas, Negrescu Alexandru
Format: Color 16,5 x 23,5 cm
Nr. pagini: 274

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.119 sec