Arrivederci Amore, Ciao

Arrivederci Amore, Ciao
-35%
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 192
Format: 107 x 178
Categoria: Romane
Preț: 10,34 lei
15,90 lei (-34,97%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Arrivederci Amore, Ciao - Massimo Carlotto.

Toate romanele lui Massimo Carlotto sunt impregnate de experienţa dramatică de a fi fost condamnat pe nedrept la optsprezece ani de închisoare după ce a descoperit cadavrul unei femei înjunghiate.

Anchetele pe care le face pentru fiecare dintre romanele sale şi drama de a fi implicat, la numai nouăsprezece ani, într-un caz judiciar îi întăresc poziţia inedită pe scena literaturii de investigaţie italiene.

În Arrivederci amore, ciao Massimo Carlotto ne descrie, într-un stil incisiv şi extrem de cinic, societatea coruptă din nordul Italiei contemporane. Romanul ne dezvăluie formidabilul talent al celui mai reprezentativ scriitor de romane de serie neagră din Italia.

Arrivederci amore, ciao este monologul interior al unui criminal perfect. Giorgio Pellegrini, un fost militant de extremă stângă, care şi-a trădat foştii camarazi pentru a scăpa de închisoare, profită de şarmul său pentru a seduce şi apoi jefui femeile şi-i ucide fără scrupule pe toţi cei care stau în calea planurilor sale. El descoperă gustul crimei încercând în acelaşi timp să-şi refacă o identitate socială, să-şi redobândească onorabilitatea ce i-ar putea asigura intrarea în societatea celor bogaţi şi învingători.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Fugarul
-35%
12,29 lei
18,90 lei (-34,97%)

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.132 sec