Arta serviciilor in restaurante, baruri, gastronomie, hoteluri, pensiuni

Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2006

Scrie un review!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Prezentare:

Sinteza din cuprinsul lucrarii "Arta Serviciilor":

Organizarea si structura restaurantelor pe activitati functionale;
Particularitatile artei serviciilor in restaurante;
Organigrama formatiei de lucru in complexe-restaurante;
Calitatile si atributiile profesionale necesare personalului din restaurant;
Clasificarea, structura si profilul de functionare a unitatilor de Alimentatie;
Dotarea unitatilor de servire si de productie, pe activitati functionale;
Pregatirea unitatilor (restaurantelor) pentru primirea si servirea consumatorilor;
Metode si forme de organizare ambientala a restaurantelor;
Reguli de etica profesionala in primirea si servirea consumatorilor;
Forme de prezentare a preparatelor si bauturilor in restaurante;
Recomandarea si serviciile meselor: mic dejun, dejun, cina;
Tehnici de mise-en-place-uri si servicii pentru fiecare ocazie in servirea meselor;
Organizarea serviciilor pentru mese festive si oficiale (protocol);
Oferta serviciilor in turismul international (pe nationalitati);
Sistemul informational de evidenta operativa in restaurante;
Oferta, tehnologia, sortimentul si servirea bauturilor aperitive si digestive la mese;
Amestecuri de bauturi (coctailuri), tehnici de preparare (retete) si servire;
Arta culinara (gastronomia si gastrotehnica), alimentele, retete si tehnologii;
Oferta grupelor de preparate in succesiunea structurii meniurilor;
Sosuri, gustari, supe, ciorbe, mancaruri si specialitati din: peste, fructe de mare, vegetariene, pasare, vita, porc;
Notiuni de igiena si protectia muncii in restaurante (unitati de alimentatie publica);
Arta serviciilor de hotelarie, structura organizatorica, clasificare;
Compartimentarea si dotarea hotelurilor, pe activitati functionale;
Organigrama formatiei de lucru, calitati si atributii profesionale pe functii;
Sistemul informational de evidenta operativa in unitatile de cazare;
Schite si planse color din Arta Servirii si Arta Gastronomica.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0555 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.