Arta serviciilor in restaurante si baruri, tehnologie culinara, serviciile hoteliere

Arta serviciilor in restaurante si baruri, tehnologie culinara, serviciile hoteliere
Anul publicării: 2008
Categoria: Curs
93,00 lei
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Arta serviciilor in restaurante si baruri, tehnologie culinara, serviciile hoteliere - Stavrositu, Stere.               Sinteza lucrarii:



   PARTEA I: Organizarea si structura restaurantelor pe activitati functionale
   PARTEA II: Organizarea si derularea serviciilor in restaurante
   PARTEA III: Oferta sortimentelor de bauturi in alimentatie
   PARTEA IV: Arta culinara (gastronomia), si managementul de productie in alimentatie
   PARTEA V: Grupele de preparare in succesiunea gastronomiei, retete si tehnologii culinare (gastrotehnica)
   PARTEA VI: Serviciile hoteliere

   Contine planse color (FOTO)
  
   Autor: Stere Stavrositu
   Profesor Gr.I - ALIMENTATIE PUBLICA
   Inginer diplomat - INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE
   Autor a 12 lucrari si un film (220 min) - ALIMENTATIE PUBLICA CONSTANTA

   Coperti carttonate
   Nr.pagini: 736

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.132 sec