Asamblari mecanice clasa a XI-a, ruta directa, si clasa a XII-a, ruta progresiva

Asamblari mecanice clasa a XI-a, ruta directa, si clasa a XII-a, ruta progresiva
-20%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Altele
Preț: 11,19 lei
13,99 lei (-20,01%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Asamblari mecanice clasa a XI-a, ruta directa, si clasa a XII-a, ruta progresiva Lucrarea trateaza elementele specifice programei analitice in vigoare ? elemente de asamblare si asamblari mecanice nedemontabile ?, constituind un element indispensabil in pregatirea elevilor din liceele tehnologice, profil tehnic. Temele tratate sunt accesibile, prezentand o maniera facila de studiu si de aprofundare. De asemenea, manualul ofera profesorilor un instrument foarte usor de utilizat, in scopul obtinerii competentelor necesare.
La finalul fiecarui capitol, se gaseste un rezumat al materiei parcurse, alaturi de probleme si exercitii ce pot fi folosite pentru o mai bun? intelegere si retinere a materiei. Prin intermediul unei bibliografii bine construite, manualul permite elevilor initierea studiului individual.
Riguros din punct de vedere stiintific si ancorat in realitate, bine sustinut vizual prin intermediul imaginilor sugestive ?i de calitate, manualul permite dobandirea competentelor necesare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.124 sec