Asigurările sociale de sănătate 2006

Asigurările sociale de sănătate 2006
-25%
Editura:
Categoria: Carti diverse
Preț: 3,75 lei
5,00 lei (-25%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Editura Meteor Press anunţă apariţia unei noi culegeri de acte normative: Asigurările sociale de sănătate 2006, actualizată pe data de 30 decembrie 2005.

Culegerea cuprinde Ordonanţa de urgenţă numărul 150/2002 privind organizarea şi funcţionarea sistemului de asigurări sociale de sănătate actualizată şi Normele metodologice de aplicare din 4 noiembrie 2005 privind contribuţia de asigurări sociale de sănătate.

Prima parte cuprinde IX capitole, printre ele regăsindu-se dispoziţii generale, categoriile de asiguraţi, servicile medicale suportate din Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate, relaţiile caselor de asigurări cu furnizorii de servicii medicale, de dispozitive medicale şi de medicamente, finanţarea serviciilor medicale, organizarea caselor de asigurări de sănătate etc.

Partea a doua cuprinde V capitole despre dispoziţii generale, contribuţiile angajatorului şi asiguraţiilor, constituirea Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate, iar în anexe se regăsesc declaraţii şi formulare care sunt necesare pentru Casa de asigurări de sănătate.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.294 sec