Bacalaureat 2015, Istorie - modele de subiecte reprezentative reprezentative rezolvate si nerezolvate

Bacalaureat 2015, Istorie - modele de subiecte reprezentative reprezentative rezolvate si nerezolvate
-20%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Bacalaureat
Preț: 24,00 lei
30,00 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Noutatea acestei lucrari consta in faptul ca este in acelasi timp un ghid - deoarece contine o serie de exercitii care va vor ajuta sa va dezvoltati competentele necesare sustinerii examenului de bacalaureat - si un manual, deoarece ofera, intr-o forma concentrata, toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege materia de clasa a XII-a care intra in programa de bacalaureat.

Spre deosebire de alte lucrari de acest fel, cea de fata structureaza unitatile in mod cronologic, raspunzand unei dorinte exprimate in mod repetat atat de profesorii care predau materia, cat si de elevii care o studiaza.


Lucrarea contine cinci mari unitati, fiecare dintre ele reunind teme coerente din punct de vedere cronologic: Popoare si spatii istorice, Spatiul romanesc in context international in Evul Mediu si la inceputul Modernitatii, Romania moderna si concertul european, Ideologii si regimuri politice in Europa si Romania si Romania dupa Al Doilea Razboi Mondial. Fiecare unitate contine trei sectiuni: Initiere, Consolidare si Excelenta, care va vor ajuta sa parcurgeti materia gradual.

Sectiunea Initiere cuprinde o introducere in subiect, sectiunea Consolidare contine toate informatiile necesare pentru pregatirea examenului de bacalaureat, iar sectiunea Excelenta e dedicata celor care doresc sa faca performanta in studiul istoriei (inclusiv prin participarea la olimpiada).


La sfarsitul fiecarei unitati se gasesc modele de rezolvare a subiectelor reprezentative publicate de Ministerul Educatiei din 2009 pana in 2014. Veti descoperi apoi si subiecte nerezolvate, insotite de baremul de corectare, care va vor testa capacitatea de a le rezolva pe masura ce parcurgeti unitatile de invatare.Anul aparitiei: 2014
Nr. pagini: 216

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.107 sec