Bucataria Romaneasca de la 1841 pana astazi - 400 de retete cercate si gustate (Editie de chiosc)

Bucataria Romaneasca de la 1841 pana astazi - 400 de retete cercate si gustate (Editie de chiosc)
-30%
Anul publicării: 2013
Categoria: Gastronomie
8,40 lei
12,00 lei (-30%)
Promoția expiră la 31.12.2016
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Cartea de fata isi doreste a fi o calatorie prin toate zonele Romaniei, pentru a scoate la lumina gastronomia neaosa romaneasca, cu retete stravechi, desprinse din caietele prafuite ale bunicilor, pentru ca in final sa incheie aceasta incursiune cu delicioase retete ale bucatariei moderne, in care regasim influentele internationale. Pelerinajul culinar prin cele 8 zone ale tarii (Ardeal, Banat, Bucovina, Dobrogea, Maramures, Moldova, Muntenia si Oltenia) dezvaluie arta gatitului simplu, traditional, bazat pe recoltele pamantului si produsele obtinute cu munca in propria gospodarie, dar mestesugite cu farmec pitoresc, si invaluite de misterul traditiilor vechi. Volumul prezinta o bucatarie savuroasa, de cele mai multe ori cu aroma istorica, reunind retete din toate colturile tarii, structurate pe capitole in Aperitive si Gustari, Supe, Ciorbe si Borsuri, Feluri principale, Garnituri, Sosuri si Deserturi, o carte care raspunde atat curiozitatii romanilor, cat si memoriei lor gustative.


Anul aparitiei: 2013
Tip coperta: Brosata
Format: 165x230
Numar pagini: 176

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.134 sec