BUCATARIA ROMANEASCA MODERNA

BUCATARIA ROMANEASCA MODERNA
-30%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Gastronomie
Preț: 17,50 lei
25,00 lei (-30%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

BUCATARIA ROMANEASCA MODERNA

Această carte constituie unul dintre cele mai complete ghiduri gastronomice apărute vreodată în ţara noastră, cuprinzând reţete dintre cele mai diverse, pentru toate gusturile. Ceea ce o individualizează faţă de celelalte apariţii editoriale de acest gen este faptul că preparatele sunt uşor de realizat, fără să necesite dotări speciale, iar ingredientele sunt la îndemâna oricui.

Veţi găsi aici reţete atât pentru cei care ţin la siluetă - cu ajutorul tabelelor prezentate în interior, aceştia îşi pot calcula caloriile în orice moment -, cât şi pentru gurmanzi. Nu i-am uitat nici pe vegetarieni.

Vă oferim reţetele unor preparate culinare de un deosebit rafinament, pe care le-aţi putea găsi doar în marile restaurante de la noi şi din lume, dar şi ale unor delicioase mâncăruri pregătite �ca la mama acasă�. Datorită sfaturilor noastre temeinic documentate, vă va fi uşor să puneţi murături sau să faceţi compoturi, dulceţuri sau gemuri. Vă propunem o carte care să vă meargă la suflet, să vă fie aproape în orice moment şi care, mai ales, nu trebuie să lipsească din nicio gospodărie românească. Autorii

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.289 sec