Bucatarul se dezbraca... de secrete– 3. Alte retete cu peste. Carne de porc, vita, pasare si vanat. Legume

Bucatarul se dezbraca... de secrete– 3. Alte retete cu peste. Carne de porc, vita, pasare si vanat. Legume
-30%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Gastronomie
5,60 lei
8,00 lei (-30%)
Promoția expiră la 31.12.2016
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 4 zile lucratoare

DESCRIERE

Jamie Oliver, cel mai popular bucatar din Marea Britanie, si-a castigat statutul de vedeta datorita cartilor publicate si emisiunii de televiziune
The Naked Chef— Bucatarul se dezbraca... de secrete. De-a lungul timpului, a scris pentru British GQ, Times Magazine, Marie Claire si News of the World.
In prezent, are propria revista culinara, numita Jamie Magazine.
Jamie a surprins prin inventivitate si, totodata, prin simplitatea retetelor. Modul sau neconventional de a gati, faptul ca nu folosea un limbaj incarcat de
termeni gastronomici si talentul de povestitor au atras un public larg si au starnit curiozitatea. Astfel, Jamie Oliver a revolutionat felul in care britanicii
priveau mancarea si gatitul si a ajuns sa fie cunoscut pretutindeni sub numele emisiunii care l-a consacrat, in care propunea retete savuroase si usor de preparat.


Anul aparitiei: 2009
Format: 19,5× 24
Nr. pagini: 64
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.114 sec