Bun venit la scoala! (Rodica Dinescu)

Bun venit la scoala! (Rodica Dinescu)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Altele
Preț: 7,20 lei
9,00 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

In lipsa unor auxiliare adecvate si a unor probe complexe prin care sa se poata stabili corect potentialul micilor scolari, multi dascali„sar“ rapid peste perioada prealfabetara (primele doua saptamani ale clasei intai) si incep predarea materiei, uneori chiar din a doua zi de scoala.

Necunoscandu-se inca de la inceput plusurile si minusurile elevilor, demersul didactic are de suferit, iar activitatile diferentiate, benefice pentru progresul scolar al fiecarui copil, nu pot fi desfasurate cu succes. Pentru a evita acest fapt, a fost conceputa prezenta lucrare sub forma unor probe diverse care pot fi aplicate bobocilor din clasa intai in primele doua saptamani de scoala, existand probe pentru fiecare disciplina si pentru fiecare ora de curs, dar si un capitol cu exercitii in completare pentru restul anului scolar. Sarcinile de lucru (este inclus si un test pentru depistarea copiilor supradotati) sunt construite sub forma de jocuri diverse si amuzante. Intr-o atmosfera destinsa, elevii sunt stimulati sa arate ce au invatat in familie si la gradinita, fiind invitati sa vorbeasca, sa scrie, sa cante, sa se miste, sa gandeasca, sa fie creativi si sa se intreaca in competitii diferite.

Rezolvand sarcinile primite, copiii fac dovada cunostintelor, price-perilor si deprinderilor de care dispun, invatatorul putand astfel sa-si cunoasca elevii si sa aprecieze nivelul lor de dezvoltare.

Lucrarea este utila si parintilor care, daca urmaresc paginile cartii, pot afla, pas cu pas, ceea ce fac copiii lor in primele zile de scoala si ceea ce ar trebui sa cunoasca un elev din clasa intai.Numar pagini: 64
Anul aparitiei: 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.202 sec