Caisul si Piersicul (L. Chira)

Caisul si Piersicul (L. Chira)
-20%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 268
9,20 lei
11,50 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2016
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 4 zile lucratoare

DESCRIERE

Cultura caisului a fost mult timp, privita cu neincredere, chiar considerata riscanta, datorita mai ales unor insusiri biologice legate de originea sa geografica: rezistenta slaba la ger, sensibilitatea la unele boli specifice, pieirea prematura a pomilor in livada, sezonul scurt de maturare a fructelor si durata scurta de pastrare a acestora.

In acest sens, cercetarile descrise in prezenta lucrare se doresc a fi o modesta contributie adusa la clarificarea unor aspecte din domeniul valorificarii caiselor.

CUPRINS:

Cultura caisului

Cap I. Importanta culturii caisului si aria sa de raspandire
Cap II. Particularitati biologice ale creterii si rodirii caisului
Cap III. Cerintele caisului fata de factorii de mediu
Cap IV. Soiuri de cais
Cap V. Producerea materialului saditor
Cap VI. Agrotehnica aplicata in livezile de cais
Cap VII. Bolile si daunatorii caisului si piersicului
Cap VIII. Recoltarea si valorificarea caiselor

Cultura piersicului

Cap I. Cultura piersicului pe plan mondial si in tara noastra
Cap II. Particularitati biologice ale piersicului
Cap III. Cerintele piersicului fata de factorii de mediu
Cap IV. Soiuri si portaloi de piersic
Cap V. Infiintarea si intretinerea plantatiilor de peirsic
Cap VI. Agrotehnica aplicata in livezile de peirsic


Numar pagini:268
Anul aparitiei:2006

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Ciresul si visinul (L. Chira)
-20%
7,33 lei
9,16 lei (-19,98%)
Cultura marului (L. Chira)
-20%
10,78 lei
13,48 lei (-20,03%)
Cultura prunului (L. Chira)
-20%
8,79 lei
10,99 lei (-20,02%)

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.142 sec