Carnati, Salamuri si Leber. Producere si comercializare

Carnati, Salamuri si Leber. Producere si comercializare
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Bussines
10,78 lei
13,48 lei (-20,03%)
Promoția expiră la 31.12.2016
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 4 zile lucratoare

DESCRIERE

Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea,, Carnati, Salamuri si Leber. Producere si comercializare" va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala! - Ghid pas cu pas - Sfaturi profesioniste de la macelarie - Retete clasice si noi. - Capitol pentru calcularea costurilor Franz Dopller Maestru macelar si pedagog, cu cursuri la Hohere Bundeslehr-und Forschungsanstalt Francisco Josephinum din Wieselburg, si pasionat producator si reinventator de carnati. Cuprins: Notiuni de baza pentru producerea de carnati si salamuri Prelungirea duratei de viata a mezelurilor Bruhwurst (carnati opariti) Retete de Bratwursti opariti Retete de Fleischwurst oparit sau prajit Dauerwurst si Rohwurst Retete de Rohwurst Blutwursti si Rotwurst Retete de Blutwurst si Rotwurst Pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst) Retete de pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst) Siilzwurst (toba si piftie) Reteta de Siilzwurst Pastete, pate si rulada Retete de Pastete Calculul costurilor Autor: Franz Doppler, Roman Eibensteiner Anul aparitiei: 2009 Editura: M. A. S. T. Nr. pagini: 142

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.097 sec