Carnea alba - secretele bucatariei

Carnea alba - secretele bucatariei
-30%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Gastronomie
7,35 lei
10,50 lei (-30%)
Promoția expiră la 31.12.2016
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 4 zile lucratoare

DESCRIERE

Carnea alba - secretele bucatariei. Fragede si delicate, carnurile albe sunt tot mai apreciate in meniul cotidian: mielul, iedul, pasarile, porcul si vitelul se pot prepara in fel si chip. Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta variate modalitati de preparare a carnii albe. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea„Sfaturi utile“– pentru alegerea, taierea si tehnicile de baza in gatitul carnii– va indruma in prepararea unor feluri apetisante si pline de savoare. In plus, sunt mentionate vinuri straine sau romanesti potrivite fiecarei retete.




Numar pagini: 144
Anul aparitiei: 2010
Vezi și alte cărți: Secretele

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.217 sec