Carte de bucate meniuri si retete. Primavara-Vara

Carte de bucate meniuri si retete. Primavara-Vara
-5%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Gastronomie
11,40 lei
12,00 lei (-5%)
Promoția expiră la 31.12.2016
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 4 zile lucratoare

DESCRIERE

Cuprins

RETETE DE PRMAVARA

Meniul.   1

Budinca de clatite cu urzici si loboda
Supa cu omleta
Cotlet de porc cu varza acra
Covrigei cu ciocolata

Meniul 2
Budinca de loboda
Bors de zarzavat
Turnedouri<>
Lapte de pasare

Meniul 3   

Cartofi noi cu cascaval
Bors de salata
Antricot de vita cu ghiveci
Covrigei cu anason

Meniul 4
Oua umplute cu Carne
Supa de spanac
Sannalute in foi de spanac
Turta de ciocolata

Meniu 5
Budinca de spanac
Bors de cartofi
Crap umplut cu ciuperci
Chec cu smantana

Meniu 6
Omleta cu ceapa
Supa de praz
Vrabioare la cuptor
Tort de lapte

Meniu 7
Drob
Supa de macris
Gulii umplute
Strudel

Meniu 8
Budinca de urzici
Bors cu carne de porc
Snitel din carne tocata
Fursecuri<>

Meniul 9
Omleta cu sos de rosii
Ciorba de stevie
Pui umplut
Crema de zahar ars

Meniul 10
Crocete de pui
Bors de loboda
Cod rasol
Salata de fructe
 
Meniul 11

Oua cu sos tartar
Bors cu castraveti
Gaina umpluta
Fursecuri cu unt

Meniul 12
Salata orientala
Supa de fasole alba
Mancare de primavara
Turta dulce

Meniul 13

Omleta cu salata verde
Supa de arpacas
Pulpa de miel la cuptor
Puding

Meniul 14
Saratele cu chimen
Bors de praz
Musaca de spanac
Morcovi pentru desert

Meniul 15
Crochete de creier
Ciorba de urzici
Cotlete in sos picant
Spuma de mere

 Meniul 16
Crochete de cartofi cu branza
Bors de primavara.
Parjoale
Covrige

Meniul 17
Salata boeuf
Supa de cartofi cu cascaval
Stavrid<>
Papanasi prajiti

Meniul 18
Gustare picanta
Bors de ciuperci
Antricoate<>
Poale in brau

Meniul 19
Catite cu mazare
Supa de rosii strecurata
Iepure de casa pregatit vanatoreste
Savarina

 Meniul 20
Oua<>
Supa-crema de mazare
Mancare de stevie
Baclava

 Meniul 21
Oua umplute cu smantana si verdeata
Supa de mazare
Iepure umplut
Crema de vanilie

Meniul 22
Piureu de spanac
Bors de urzici
Mamaliga haiduceasca
Crema de capsuni      

Meniul 23
Mazare batuta
Supa de ceapa
Sarmalute in foi de stevie
Checcuciocolata

Meniul 24
Urzici batute
Ciorba de fasole verde
Friptura picanta
Tort<>

Meniul 25
Oua<
Bors de dovlecei
Pilaf cu pestes si masline
Crema de ciocolata


Cuprins
RETETEDEvARA



Meniul1.    .62
Budincadeciuperci.
Supadecartocupraz.
Ghivecicupui.
Capunecufrisca.
Meniul   
Omletataraneasca.Borsdepeste.
Puicumazare.Bezele.
eniul   
CiuperciinaluatSupaandaluza.Puicudovlecei.Tartacuraise.
Meniul    fJ
Omletacudovlecei.Ciorbagreceasca.Buretiardeleneti.
Cremadecartocucaise.
Meniul5    70
Chiftelutededovlecei.Borstaranesc.
Stavridpescaresc.Piramidecuviine.
Meniul7
Sufleudeciuperci.Supadefasoleverde.Ardeiumpluticuorez.
Desertrapidcufructesiinghetata.
Meniul7    .
Budincadestevie.
Ciorbacucrenvursti.
Rosiiumplutecuorez.Cosuletecubranzasistade.
MeniulfJ
Jumariderosii.Supa-cremaitaliana.Stavridrasolculegume.Cataifcumere.
Meniul9    .
Salatadebureti.
Supacugalustedecarto.Bamecucarne.
Turtecunuci.
Meniul10    .
Rosiiumplutecusalataboeuf.Supadeciupercicugaluste.Ghiveci.
Prajituracufructedesezon.
Meniull    .
Ciuperciumplute.Supadepannezan.Musacadevinete.rbetdeciocolata.
Meniull.............
Ochiuriromanesticumamaliguta.Borsrusesc.
Mancaredeciuperci.Budincadevisine.

Meniul13.............86Crochetedecartocucarne.
Supadeciuperci.
Ciulamadedovlecei.
Tart!cufructe.
Meniul14    88
Roiicuunca.
Supa-cremadeerez,
(iulamadepraz.
((Casniw)rapidi
Meniul15.........90
DovieceicusmantaniCiorbadevara.
TocanadincamedevitiLapteelvean.
Meniul16............92
Sufleudevaiter.
Supa-cremadetelina
Sarmaluteinfoidevita.
Tutti-Frutti.
Meniul 17.............94
Carnainaluat
Supa-crema(Mancaredespanac.
Prajituracumere.
Meniu l 18.......96
relinaumplutacuciuperci.
Ciorbadevacuta.
PuimoldovenesccusmantaniTortdecacao.
Meniul 19.............98
Tartacuunca.
Supa-crema("anana)).
Petecuroii.
Ruloudebiscui.
Meniul 20...........
PerioaredecatcusmantaniSupaminestrone.
Antricoatesirbesti.
Brinloaice.
Meniul 21.   
Sotedevacutanaluat
Supadesalataverde.
Painiareumplute(((3lauzla»,Prajituracucremadelamaie.
Meniul 22...........
Sufleudeconopidi
Ciorbadepraz.
Pulpadeberbec«(3laBraila)).Tartacuviine.
Meniul 23
Mozaiccuoui
Bocuperiare.
Mancarerecededovlecei.
(hec.
Meniul 24
Gatitecuspanac.
Supadelapte.
Mancaredeardeicuvinete.Strudelcuviine.
Meniul 25
Budincadeconopidi
Bomoldovenesc.
Mancaredevinete.
Trandari.


Anul aparitiei: 2010
Format: 13x20cm
Nr. pagini: 111 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Carte de bucate primavara vara

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.189 sec