CIDRUL, vin de pere, rachiu si calvados

CIDRUL, vin de pere, rachiu si calvados
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Gastronomie
10,40 lei
13,00 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2016
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 4 zile lucratoare

DESCRIERE

CIDRUL, vin de pere, rachiu si calvados. Pentru consumul personal, transformati merele in cidru, perele in vin de pere iar apoi transformati-le pe acestea in aperitiv Pommeau, in rachiu, in Calvados sau in aperitive speciale. Autorul, va ofera tot ce aveti nevoie pentru preparare si, in plus, o suma de sfaturi economice necesare mai ales celor care se gandesc sa comercializeze o parte din produse. Limbajul lejer se adreseaza atat profesionistilor cat si amatorilor…. CUPRINS: CAPITOLUL 1. Panorama produselor cidricole A fost odata... marul A fost odata para CIDRUL O scurta istorie a cidrului Cateva definitii VIN DE PERE TUICA Sl CALVADOS Tuica din cidru sau din vin de pere Aperitivul pe baza de cidru sau vin de pere si Pommeau Aperitivele pe baza de cidru sau de vin de pere OTETUL DIN CIDRU SAU DIN RACHIU ALTE PRODUSE DERIVATE DIN MERE, PERE, CIDRU SAU VIN DE PERE CAPITOLUL 2. Piata produselor cidricole ORGANIZAREA FILIEREI CIDRICOLE PRODUCTIA DE MERE PENTRU CIDRU PIATA DE CIDRU Productia Consumatorii Cidrul si anotimpurile Distributia Categoriile si modul de ambalare PIATA DE VIN DE PERE PIATA DE POMMEAU PIATA DE CALVADOS PIATA OTETULUI DIN CIDRU CAPITOLUL 3. Munca in livada INFIINTAREA UNEI LIVEZI CE TIP DE LIVADA SA ALEGEM? Alegerea soiurilor Plantarea INTRETINEREA LIVEZII Ingrasamantul Plivirea Taierea Rarirea Supra-altoirea Bolile si parazitii Recoltarea CAPITOLUL 4. Munca din crama STOCARE Sl PREGATIRE Stocarea merelor Inventarul Pregatirea locului si a materialului Instrumentele de analiza FABRICAREA CIDRULUI Spalarea merelor Strivirea sau tocarea merelor Fierberea Presarea Deburbarea Pritocirea de limpezire Analiza mustului Fermentarea Imbutelierea Respectarea calitatii ELABORAREA VINULUI DIN PERE ELABORAREA BAUTURII POMMEAU Sl A APERITIVELOR PE BAZA DE CIDRU FABRICAREA RACHIULUI DIN CIDRU Sl A BAUTURILOR CALVADOS... ELABORAREA SUCULUI DE MERE ELABORAREA OTETULUI REGLEMENTAREA COMERCIALA Criteriile reglementare Etichetarea Actele comerciale Vizite si degustari la ferma Semnalarea Vanzarea pe piata CAPITOLUL 5. Conducerea unui proiect si masurarea rentabilitatii CARE ESTE PROBLEMA VOASTRA? TREBUIE SA DEFINIM OBIECTIVELE CUM GANDIM Sl EVALUAM SOLUTIILE Cum ne informam si ne formam Cunoasterea pietei Conceptia activitatii cidricole ALEGEREA CELEI MAI BUNE STRUCTURI RESPECTAREA, CONTROLUL Sl ADAPTAREA Marja bruta a unei sticle de cidru de ferma In loc de incheiere Nr. de pagini: 160 Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.154 sec