Compendiu de gastroenterologie

Compendiu de gastroenterologie
-15%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Medicina interna
Preț: 29,75 lei
35,00 lei (-15%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Recomandam aceasta carte tuturor care, din lipsa de timp, vor sa parcurga gastroenterologia intr-un timp record, nelasand afara nimic esential, sau celor care au nevoie de referinta rapida in acest domeniu.

„Poate bataia aripilor unui fluture in Brazilia declansa o tornada in Texas?” Intrebarea cardinala a meteorologului Edward N. Lorenz pornind de la teoria haosului se poate aplica tuturor sistemelor complexe neliniare, adica si asupra naturii si implicit si asupra omului, care este parte integranta a acesteia.

Medicii tineri se confrunta cu astfel de probleme. Dispunand de o experienta limitata la inceput sunt totusi expusi in toiul noptii nevoii de a rezolva aspecte complicate ale existentei umane, inarmati fiind doar cu cunostintele dobandite pe parcursul studiului.

Nu fiecare pacient insa, se manifesta„asa cu scrie la carte”. Rolul acestei carti este de a ajuta in astfel de situatii. In situatiile ideale va conduce medicul de la manifestari rapid la tratament. In acelasi timp ne-am dorit sa cuprindem in cele 208 de pagini, acele lucruri care nu sunt lesne de retinut, pentru a oferi un instrument util si colegilor cu experienta.

Urmarind aceste obiective, speram ca am reusit, ceea ce ni se parea imposibil si anume sa acoperim cele mai importante aspecte din gastroenterologie in numarul redus de pagini al unei carti de buzunar si in acelasi timp sa nu fie doar o ingramadire de informatii, care in situatii de urgenta, noaptea, in timpul garzii, sa constituie o sursa suplimentara de confuzie.


Autori: Dr. Ingo Finnmann, Dr. Andreas Rub, Prof. Dr. Matthias Lohr, Prof. Dr. Stefan Endres
Format: 95 x 125 mm
Anul aparitiei: 2014
Nr. pagini: 208

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.138 sec