Consultatii juridice pentru fiecare - Dreptul familiei

Consultatii juridice pentru fiecare - Dreptul familiei
-14,9%
Editura:
Pagini: 144
Categoria: Carti diverse
Preț: 4,17 lei
4,90 lei (-14,9%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea de fata este rezultatul unei indelungate activitati de prezentare a legilor, de popularizare a lor dupa multe raspunsuri la scrisorile cetatenilor.

Cartea de fata nu este insa singura. Ea face parte dintr-o colectie -ca sa spun asa-, dintr-o suita de mai multe lucrari, fiecare cuprinzand un alt domeniu al dreptului, o alta problematica. Prima carte cuprinde probleme de drept civil, de patrimoniu: vanzari, cumparari, probleme ale proprietarilor si ale chiriasilor, imprumut, mostenire, buna vecinatate, testamente si multe altele.

Cartea de fata, a doua din serie, cuprinde, asa cum rezulta din coperta, probleme de familie.

Prin modul lor de prezentare, intr-un limbaj simplu, sunt accesibile oricarui cititor care nu are o pregatire juridica.

Cartile mai cuprind si o serie de indrumari pentru cititorul care nu a calcat intr-o sala de sedinta, de judecata, modul cum sa se prezinte, cum sa se comporte. Unele capitole cuprind prevederi referitoare la cadrul legilor, la organizarea instantelor de judecata, la probe -ce sunt ele si cum se solicita etc.

Toate aspectele sunt tratate in cadrul larg, atotcuprinzator al Constitutiei tarii noastre, legea pe care trebuie sa o cunoastem si sa o respectam cu totii, legea de baza a tarii, denumita pe drept cuvant ca fiind o Biblie... laica.

Asa cum constiinta trebuie sa respecte preceptele religiei, tot asa, in calitate de cetateni trebuie sa respectam Constitutia si legile ce decurg din ea.

In final, ne manifestam speranta ca vom fi de folos cititorilor, iar eventualele scrisori, intrebari si sugestii, se vor bucura de atentia noastra.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.095 sec