Copiii Indigo. Cum sa-i hranim si sa-i ingrijim

Copiii Indigo. Cum sa-i hranim si sa-i ingrijim
-15%
Editura:
Categoria: Familie
Preț: 6,80 lei
8,00 lei (-15%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Copiii Indigo sunt personalitatiu foarte inteligente, intuitive si cu o vointa foarte puternica, uneori autodistructiva. Adeseori li se une diagnosticul (de cele mai multe ori gresit) de Sindromul Atentie Deficitare sau Sindromul Atentie Deficitare Hiperactive, deoarece ei nu se supun nici unei reguli prestabilite si pot avea probleme de comportament, atat acasa cat si la scoala.
In cartea Copiii Indigo; Cum sa-i hranim si sa-i ingrijim, Doreev Virtue, Ph.D. exploreaza psihicul acestor copii speciali si ofera solutii antelnative la medicamente, bazate pe cercetarile ei complexe si pe interviurile cu experti in probleme ale copilului, cu profesori, parinti si chiar cu Copii Indigo. cititi relatarile acestor tineri remarcabili, intrucat ei isi explica manifestarile, motivele pentru care sunt agresivi sau retrasi si ne arata ce ajutor asteapta ei de la adulti. Veti fi fascinati de trairile pe care acesti copii le-au avut in vietile lor - de cand s-au nascut si pana acum.
Aceasta este o carte de maxima importanta, care poate afecta in mod pozitiv modul in care va tratati copiii - ceea ce pe poate modifica viitorul, intr-un mod absolut miraculos.
Doreen Virtue, Ph.D. este doctor siritual in psihologie si se numara printre autorii cartii Copiii Indigo. Este mama a patru Copii Indigo, are o experienta vasta profesionala si personala cu "micii Lucratori intru Lumina", asa cum ii numeste ea. Doreen este autoare a numeroase lucrari de auto-ajutoare spirituala: carti, casete si carti de joc cu oracole, printre care VIndeare cu ingeri; Terapia cu Ingeri si Calea lucratorului intru lumina.
Dorren este invitata frecvent la talk-show-uri si a aparut la emisiunile T.V. Oprah, CNN, Good Morning America, The View with Barbara Walters si altele. Doreen tine seminare in lumera intreaga, privind subieste legate de intuitie, vindecare spirituala si materializare. Pentru informatii despre seminariile ei si celelalte carti pe care le-a scris, vizitati-o pe propiul ei website la adresa: www.AngelTherapy.com

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.242 sec