Culegere de teste grila - 2012

Culegere de teste grila - 2012
-10%
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Numarul mare de studenti, dar si dorinta fireasca de a fi cat mai obiectiv in evaluarea profesionala, a determinat ca, in ultimii ani, sa se recurga tot mai frecvent la examinarile semestriale si anuale prin intermediul testelor grila.

Utilizarea unei asemenea metode de verificare nu impieteaza cu nimic asupra obligatiei naturale a studentului de a se pregati prin studiu individual intens in vederea gasirii raspunsurilor corecte si adecvate legislatiei in vigoare.

In opinia noastra, o astfel de evaluare il poate convinge pe student de obiectivitatea examinatorului, precum si de posibilitatea indreptarii eventualelor erori.

Prin prezenta lucrare, dorim sa venim in intampinarea studentilor de a-i adapta cu o astfel de evaluare, de a se obisnui cu diversele formulari si grade de dificultate. Intrebarile sunt formulate in concordanta cu programele analitice si cu reglementarile in vigoare la data aparitiei volumului.

Suntem convinsi ca o astfel de lucrare le poate folosi studentilor si in procesul de autoevaluare pe care ar trebui sa si-l faca singuri de-a lungul fiecarui semestru parcurs.

Prof. univ. dr. Romulus Gidro

Nr. de pagini: 158
Anul aparitiei:  2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.113 sec