Culorile si sanatatea - culorile influenteaza profund energiile noastre vitale si emotiile

Culorile si sanatatea - culorile influenteaza profund energiile noastre vitale si emotiile
Editura:
Anul publicării: 2009
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Aceasta carte prezinta metodele de ingrijire a sanatatii cu ajutorul culorilor. Utilizata de mii de ani in medicina ayurvedica, chineza, tibetana si egipteana, cromoterapia este in plin avant in Europa si se reveleaza a fi o metoda revolutionara.

        Ea se sprijina pe teoria - redescoperita de Einstein - ca energia si materia se afla in stransa legatura si pe principiul milenar ca orice terapeutica trebuie sa actioneze de asa maniera incat sa se armonizeze mentalul cu fizicul.
        Dincolo de Atlantic, unii cercetatori si practicieni obtin deja de multi ani rezultate remarcabile mergand pe urmele doctorilor Abrahms, Mac Naughton si Dinsha.
        Viata - stim acum acest lucru - este energie si vibratie. Culorile constituie o scala sensibila si elevata a acestor vibratii; ele modifica si influenteaza profund energiile noastre vitale si emotiile noastre. Nu este deci surprinzator ca ele pot avea o aplicatie terapeutica semnificativa.
        Acest manual practic va va arata eficacitatea cromoterapiei, care ramane usor de aplicat si nu necesita un material costisitor.

        Va va indica modul in care sa va tratati - acasa la dumneavoastra - cu ajutorul lampilor colorate (pe care le veti putea construi chiar dumneavoastra), cum sa beneficiati de efectele culorilor prin intermediul imbracamintei, alimentatiei, cum sa le utilizati in relaxare, cum sa activati centrii dumneavoastra de energie (chakrele) pentru a va revitaliza sau pentru a va destinde, cum sa decelati si sa preveniti numeroase tulburari de sanatate cu ajutorul culorilor etc.
        Un manual original, cu aplicatie imediata, care se incheie printr-un important repertoriu terapeutic a 93 de afectiuni curente ce pot fi tratate eficient prin intermediul cromoterapiei.Numar pagini:111
Anul aparitiei:2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Calea lui Dao
-10%
10,80 lei
12,00 lei (-10%)

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.116 sec