Cum se spune in engleza

Cum se spune in engleza
-15%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Exercitii, texte
Preț: 13,60 lei
16,00 lei (-15%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea de fata s-a ivit din nevoia de a construi exercitii de traducere pentru cursurile de engleza la care veneau adulti cu diferite profesiuni (din comert, finante, industrie, domeniul juridic...), dornici de exprimare simpla si fluenta. Constienti de cunostintele lor profesionale si de« amintirile de engleza», sperau la o exersare tintita, cat mai practica, in stare sa le activeze notiuni pasive si sa-i faca inteligibili pentru partenerii straini.
Am ales aici 122 de exercitii, grupandu-le in doua mari sectiuni : Basic Training si Vocabulary Training. Basic Training cuprinde unitati de traducere orientate spre tiparele verbale, resimtite ca« dificile»,  adica destul de diferite de cele din limba romana. Sectiunea e impartita in First Level si Second Level, corespunzatoare deci unui nivel de« incepator» si altuia de« avansat», care pot fi si doua etape de recuperare a unui fond pierdut prin nefrecventare. Vocabulary Training invita, cum ii spune si numele, la exersarea unor elemente de vocabular uzual din viata« la serviciu».
Fiecare unitate comporta, pe langa frazele de tradus, si un cadru ajutator, alcatuit din scheletul teoretic al structurii verbale exersate, un exemplu concret de compunere a formei, precum si verbele/substantivele/alte parti de vorbire sugerate pentru a fi folosite in ansamblul exercitiului. Cei care se lanseaza singuri in procesul de recuperare a englezei beneficiaza si de o cheie aflata la sfarsitul cartii. Desigur, exista mai multe variante posibile, ca in cazul tuturor traducerilor– solutia oferita aici are insa un grad mare de corectitudine si este foarte apropiata de versiunea din vorbirea curenta.

Anul aparitiei: 2011
Nr.pagini: 136
Format: 12,5 x 20

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.141 sec