Dan Sulugiuc, Dictionar Roman Japonez si Japonez Roman

Dan Sulugiuc, Dictionar Roman Japonez si Japonez Roman
-10%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Dictionare
Preț: 70,20 lei
78,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Frumusetea artei japoneze, bogatia literaturii si miracolul economic fascineaza si mareste constant numarul celor care doresc o cunoastere mai profunda a acestei tari. Din pacate accesul la cultura Japoniei este descurajat de bariera limbii, poate una din cele mai complicate din punct de vedere al lexicului si scrierii. Avand in vedere modul rapid in care a evoluat, putem afirma ca este vorba de mai multe limbi succesive, care ridica probleme de interpretare chiar specialistilor niponi.

Lucrarea de fata incearca sa vina in ajutorul tuturor celor care si-au propus sa studieze aceasta limba, sa le dea incredere ca se poate invata si ca nu este chiar atat de grea pe cat pare la prima vedere.  La alcatuirea acestei lucrari au fost folosite multe multe dictionare si au fost consultati numerosi vorbitori nativi de limba japoneza carora doresc sa le multumesc din suflet pentru cooperarea lor dezinteresata.

Un sprijin deosebit l-am primit din partea doamnei Mari Stoian care a depus eforturi sustinute mai mult de un an pentru completarea, actualizarea vocabularului si corectura cuvintelor din limba japoneza precum si dlui Stoian pentru incurajare si ajutor material pentru publicarea acestei lucrari.

Autorul

Nr. de pagini: 500
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Dictionar roman-japonez
-10%
58,50 lei
65,00 lei (-10%)

Dictionare - Cele mai vândute cărți

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.123 sec