Dezvoltarea afacerii.Strategia pentru mica intreprindere

Dezvoltarea afacerii.Strategia pentru mica intreprindere
ISBN: 973-571-581-3
Editura:
Anul publicării: 2002
Pagini: 208
Categoria: Carti diverse
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Dezvoltarea afacerii constituie o carte necesara si accesibila tuturor celor care doresc sa-si dezvolte o afacere. Ea reprezinta, de asemenea, un nepretuit ghid pentru directorii-proprietari ai intreprinderilor mici.

Toate afacerile cunosc cateva stadii de crestere datorita unor factori, cum ar fi: schimbarea in cadrul pietei comerciale, cererea marita a clientilor pentru servicii sau produse si un numar mai mare de clienti. Dezvoltarea afacerii iti arata cum poti obtine totul din aceasta crestere si totodata cum sa treci de diferitele tipuri de probleme ce pot aparea in timp.

Cartea este structurata astfel incat sa raspunda unei secvente logice de intrebari: Unde ne situam acum? Incotro vrem sa ne indreptam? De ce resurse este nevoie? Ce politici de vanzare si marketing trebuie sa concepem? Lucrarea examineaza implicarile angajatilor, eficienta procesului curent de management financiar si abilitatile proprietarului de a realiza totul. Cel mai important lucru este insa faptul determina pe directorul-proprietar sa arunce o privire riguroasa asupra afacerii si asupra directiei reale spre care se indreapta.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.259 sec