Din frac in zeghe. Istoriile mele dintr-un patrar de veac romanesc

Din frac in zeghe. Istoriile mele dintr-un patrar de veac romanesc
-10%
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti diverse
Preț: 13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

„Din frac in zeghe. Istoriile mele dintr-un patrar de veac romanesc” este o fascinanta si emotionanta confesiune a lui Stefan Andrei, cel care, vreme de 25 de ani, a ocupat functii politice si de stat in regimul comunist, iar timp de opt ani a fost ministrul de Externe al Romanei.

Din aceste demnitati, el a fost martorul celor mai importante convorbiri, decizii si evenimente internationale petrecute in spatele usilor inchise, in prezenta unor personalitati de prim rang ale politicii mondiale, si a asistat dinauntru la inaltarea si decaderea lui Nicolae Ceausescu.

In acest volum, de o covarsitoare importanta documentara si istorica, apar ca personaje fie lideri marcanti ai comunismului, care i-au fost tovarasi, precum Gh. Gheorghiu Dej, I. Gh. Maurer, Chivu Stoica, Manea Manescu, Alexandru Draghici, Ion Iliescu sau Ilie Verdet, fie lideri notorii ai lumii de atunci, cum ar fi Leonid Ilici Brejnev, Iosip Broz Tito, Todor Jivkov, Valery Giscard d’Estaing, Francois Miterrand, Gerald Ford, Fidel Castro, Helmut Schmidt, George Bush senior, Anwar El-Sadat, Yasser Arafat sau Muammar al Gaddafi.

Nr. de pagini : 400
Anul aparitiei : 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.106 sec