Drept civil. Partea specială. Contracte şi succesiuni

Drept civil. Partea specială. Contracte şi succesiuni
-10%
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 488
Format: Carte brosata
Categoria: Drept
Preț: 45,00 lei
50,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Drept civil. Partea specială. Contracte şi succesiuni - Liviu Stănciulescu

Lucrarea conturează materia dreptului civil „special”, reprezentată, în prima parte, de principalele contracte civile, şi, în cea a doua, de dreptul succesoral, unde accentul a fost pus pe studiul instituţiilor fundamentale ale moştenirii.

Instituţia contractelor speciale a fost analizată în raport de modificările din domeniul proprietăţii aduse de Legea nr. 247/2005 – circulaţia juridică a terenurilor, contractul de arendare, publicitatea imobiliară, regimul juridic al imobilelor preluate în mod abuziv prevăzut de Legea nr. 10/2001 – , ca şi cele din materia contractului de asigurare şi din domeniul sănătăţii, dar şi prin prisma apariţiei, în ultima perioadă, a unui „drept economic”, reprezentat, în special, prin dreptul consumului şi dreptul concurenţei (drepturile şi obligaţiile consumatorului, clauzele abuzive etc.).

Concepută să facă parte din categoria cursurilor universitare, lucrarea constituie numai o bază pentru un studiu aprofundat al doctrinei şi al practicii judiciare în materie, adresându se în special studenţilor facultăţilor de ştiinţe juridice, dar şi celor cu profil economic sau administrativ.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.118 sec