Drept international (Valentin Constantin)

Drept international (Valentin Constantin)
-10%
Anul publicării: 2010
Categoria: General
Preț: 63,00 lei
70,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Aceasta carte"Drept international" este o versiune extinsa, actualizata si, sper, inbunatatita a cursului pe care l-am predat in ultimii cinci ani la Facultatea de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara si la Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj.

Dreptul international nu este o"ramura de drept", ci un sistem juridic ale carui dimensiuni descurajeaza si al carui mod de functionare ramine oarecum misterios. Cartea cuprinde tot ceea ce am crezut ca trebuie sa stie un jurist pentru a intelege, incepind cu limbajul ei particular, o sentinta internationala. Sper ca este suficient de analitica si suficient de clara.

Am renuntat la formula drept internaional public nu pentru ca ar fi redundanta, ci datorita faptului ca denumirea alternativa, drept internaional, castiga teren in tarile cu sisteme juridice de tip civil law.

Traducerile citatelor din textul cartii si apartin. Mai putin fragmentele din tratatele ratificate de Romania, care reproduc versiunea publicata in Monitorul Oficial. Acolo unde documentarea este disponibila pe Internet am renuntat la indicarea surselor, preferind sa adaug la finalul cartii adresele electronice. Am avut in vedere documente internationale si alte materiale aparute pina la 31 decembrie 2009.

Nr. de pagini: 580
Anul aparitiei: 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.108 sec