Dreptul individual al muncii

Dreptul individual al muncii
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: General
Preț: 51,92 lei
64,90 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezentul volum trateaza in mod pragmatic si dinamic principalele aspecte care fundamenteaza problematica dreptului individual al muncii. Lucrarea corespunde exigentelor de baza ale unui manual universitar, caracterizat prin claritate si simplitate, organizarea informatiilor realizandu-se prin raportare la structura Codului muncii.
In acest context, cartea se adreseaza cu precadere studentilor, dar poate constitui un instrument util de lucru pentru practicieni, precum si sursa de inspiratie pentru cadrele universitare. Sub acest aspect, ultimele modificari efectuate prin Legea nr. 40/2011 pentru modificarea si completarea Legii nr. 53/2003, care au determinat si republicarea Codului muncii, precum si aspectele ce intereseaza dreptul individual al muncii cuprinse in Legea nr. 62/2011 a dialogului social se regasesc in prezenta lucrare.
 La elaborarea lucrarii au fost avute in vedere actele normative edictate pana la data de 1 septembrie 2011, inclusiv noul Cod civil republicat (care intra in vigoare la data de 1 octombrie 2011).


Numar pagini: 528
Anul aparitiei:2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - General

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.097 sec