Educatie civica. Clasa a IV-a (Practici civice, teste si exercitii)

Educatie civica. Clasa a IV-a (Practici civice, teste si exercitii)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Educatie civica
Preț: 11,20 lei
14,00 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea„Educatie civica. Clasa a IV-a“ trateaza subiecte de mare interes pentru scolarii care incep sa se integreze din ce in ce mai bine in societate. Sunt prezentate informatii despre grupurile din care o persoana poate face parte, despre relatiile de rudenie, de prietenie, de colaborare si de competitie. Sunt tratate teme precum supunerea, revolta sau invidia, admiterea in grup sau respingerea. Copiii invata care sunt relatiile dintre oameni in situatii normale ori in situatii-limita, isi pun intrebari si cauta singuri raspunsuri. Afla care le sunt drepturile si cum este organizata comunitatea locala, precum si care este locul natiunii romane in comunitatea internationala.
Textele si exercitiile au fost concepute astfel incat invatatorul sa poata alege teme diferite de discutie, in functie de nivelul clasei si de obiectivul propus. Pentru a facilita intelegerea informatiilor, in rubrica Mic dictionar sunt explicati termeni intalniti atat in textul lectiei, cat si in cadrul exercitiilor sau rubricilor cu informatii suplimentare. La finalul fiecarei unitati exista Teste recapitulative, prin care pot fi evaluate cunostintele acumulate si care au in plus scopul de a recapitula si a fixa materia din unitatea respectiva.
Ilustrata atractiv si conceputa astfel incat sa respecte intocmai noul Curriculum pentru Educatie civica, lucrarea de fata este de un real folos in procesul de invatamant.

Autor: Cristina-Diana Neculai

Caracteristici: format 16,5 X 23,5 cm, monocromie, 112 p., il.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.105 sec