Educatie Muzicala. Ghid metodic pentru invatamant prescolar si primar

Educatie Muzicala. Ghid metodic pentru invatamant prescolar si primar
-20%
Editura:
Anul publicării: 2008
Preț: 8,00 lei
10,00 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea de fata se doreste a fi un ghid metodic atat pentru educatoare cat si pentru invatatori care aduce in atentie atat aspecte teoretice cat si practice legate de predarea educatiei muzicale in perioada prenotatiei si nu numai.

Alaturi de aceste aspecte propunem un numar mare de piese muzicale destinate interpretarii sau audierii de catre elevi in activitatile de educatie muzicala.

Piesele muzicale apartin diferitelor genuri de muzica: religioasa, populara, usoara si vizeaza dezvoltarea si valorificarea vocii elevilor. Speram ca aceste melodii vor prinde viata prin vocile cristaline ale copiilor si ca mesajul cantecelor va ajunge la sufletul lor.

Textele melodiilor au o tematica diversa, cele mai multe dintre ele fiind destinate copiilor din ciclul prescolar si primar cu aptitudini muzicale.

Experienta la catedra ne-a demonstrat ca sunt necesare activitati in completarea lectiilor de educatie muzicala. In acest sens noi propunem un set de texte literare create de copii, pe diferite teme care pot fi utile in diferite momente ale lectiei de educatie muzicala.

Omului nu ii este suficient sa-si satisfaca trebuintele materiale, el trebuind sa-si educe trairile, sentimentele, sa-si transforme eventualele aptitudini in talente.

A fi educat din punct de vedere muzical este esential pentru un om civilizat.Autori: Corina Palade, Laurentiu Palade
Format: 14 x 20 cm
Anul aparitiei: 2008
Nr. pagini: 212

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.118 sec