Elementariu chimic - Hasnas Constantin

Elementariu chimic - Hasnas Constantin
-10%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Altele
14,85 lei
16,50 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2016
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 4 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea este adresata elevilor din clasele gimnaziale (7-12), liceale (10-12) si studentilor de la facultatile de chimie, biologie, fizica, medicina si tehnologie.
Lucarea este conceputa ca o enciclopedie a elementelor chimie si are la baza principiul "Totul despre elementele chimie". Ea consta in patru parti distincte, fiecare reprezentand elementele chimie din diferite perspective.
Partea I, intitulata "Elementariu chimic", propune un tabel periodic original al elementelor chimie, ce includ diverse clasificari ale acestora.
Partea a II-a, "Elementele chimice in tabele, grafice si diagrame", contine 21 de tabele, doua grafice si patru diagrame, care prezinta date despre cronologia desoperirii elementelor chimice si etimologia denumirilor lor, structura atomilor, valenta si electronegativitatea elementelor, raspandirea elementelor chimice in diferite medii si in organismele vii, concentratiile maximal admisible ale elementelor chimice, impactul poluantilor chimici asupra sanatatii omului, preturile mondiale ale celor mai importante metale s. a.
Partea a III-a reprezinta un "Glosar chimic", care explica circa 200 de notiuni si termeni chimici legati de tematica lucrarii.
Partea a IV-a, intitulata "Dictionarul explicativ al termenilor aplicati la caracterizarea proprietatilor metalelor si nemetalelor".


Anul aparitiei: 2008
Format: 16. 2x12 cm
Nr. pagini: 144

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.310 sec