Enciclopedia aditivilor. Informatii indispensabile romanilor inteligenti si prudenti care nu se lasa otraviti cu aditivi

Enciclopedia aditivilor. Informatii indispensabile romanilor inteligenti si prudenti care nu se lasa otraviti cu aditivi
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Carti diverse
70,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 4 zile lucratoare

DESCRIERE

Enciclopedia aditivilor. Informatii indispensabile romanilor inteligenti si prudenti care nu se lasa otraviti cu aditivi Viata adaptata la lumea moderna este platita scump— cu mari portii de sanatate— de catre consumatori, care se imbolnavesc adesea pe nesimtite si se resemneaza cu naivitate sa suporte tirania produselor artificiale ce invadeaza piata, fara sa se gandeasca la cauza reala a suferintei lor. Hrana noastra zilnica (alcatuita din produse minutios aditivate si iradiate, zeci de milioane de produse de tip fast-food si bauturi carbogazoase fiind consumate anual pe intreg globul), produsele cosmetice si cele de intretinere casnica, apa cu adaos de fluor si alte substante nocive, vaccinurile cu conservant pe baza de mercur, vasele din aluminiu si alte surse de contaminare precum plumbul si cadmiul,— toate sunt descrise amanuntit in aceasta lucrare, care are scopul de a-i atentiona pe romanii inteligenti si prudenti asupra pericolelor pe care toate acestea le comporta. In tabelele aferente sunt prezentate atat binecunoscutele de acum E-uri (aditivii alimentari aprobati de catre UE), cat si o mica parte din nenumaratele categorii ale altor substante chimice care nu au un cod specific, dar se adauga„cu succes“ in produsele comerciale. Un exemplu foarte elocvent este paleta foarte mare de aromatizanti chimici, care prin descrierea inselatoare de„aroma identic naturala“ induce in eroare, cu o abilitate demna de o cauza mai buna, consumatorul. In mod paradoxal si pentru cei mai multi dintre noi incredibil, dar nu mai putin adevarat, toate acestea sunt realizate in deplina cunostinta de cauza si cu totul intentionat de catre papusarii ascunsi in culisele scenei politice, economice si medicale a lumii, care detin controlul financiar si toate parghiile bancare si de infrastructura necesare. Depun marturie in aceasta directie numerosi cercetatori care, urmarind sa demaste aceste actiuni criminale, au fost santajati, defaimati si cenzurati. Celor care devin constienti de aceste pericole, cartea le ofera cateva metode de purificare, detoxifiere si stimulare a imunitatii cu ajutorul energiei vindecatoare a plantelor medicinale. Iata o expunere succinta a continutului pe capitole al cartii „Enciclopedia aditivilor“: Capitolul 1 - prezinta categoriile de aditivi din produsele alimentare, precum si pe cele din produsele cosmetice. Prezentarea generala a aditivilor din produsele alimentare este urmata de grafice analitice, pentru evidentierea unor aspecte statistice semnificative. În finalul fiecarei descrieri este prezentat tabelul corespunzator categoriei de aditivi: coloranti, conservanti, antioxidanti etc. Capitolul 2 - contine informatii despre pseudo-alimentele de tip fast-food, evidentiind o întreaga retea de interese ascunse, politico-financiare, care greveaza industria alimentara. Autorii va ofera date edificatoare despre efectele dezechilibrante ale alimentatiei „Junk-food“, în mod justificat considerate drept „mâncare din lada de gunoi“. Capitolul 3 - expune problema bauturilor carbogazoase, atât de intens popularizate si comercializate astazi. Autorii prezinta efectele aditivilor incredibil de toxici din aceste produse, de prezenta carora foarte putini consumatori au curiozitatea sa se informeze înainte de a îngurgita lichidele otravite. Capitolul 4 - prezinta pe scurt principalele categorii de produse procesate industrial, precum si informatii despre ingredientele adaugate si despre adevaratele modalitati de fabricare, pe care firmele producatoare le ascund cu buna stiinta. Capitolul 5 - va dezvaluie una dintre cele mai simple modalitati de informare în legatura cu continutul în aditivi al produselor de larg consum. Este vorba despre citirea atenta si avizata a etichetelor. Va oferim analiza a 20 de etichete, pentru ca apoi sa va puteti orienta singuri. Capitolul 6 - demasca procedeul industrial al iradierii alimentelor si perversitatea cu care administratiile trec sub tacere, în mod intentionat, folosirea reziduurilor radioactive pentru asa-zisa conservare si igienizare a produselor. De asemeni, ofera informatii despre cuptoarele cu microunde, care ascund o tehnologie cu efect mortal pentru utilizatorii ei. Capitolul 7 - expune criminala folosire în SUA a fluorului pentru docilizarea si îndobitocirea populatiei. În mod incredibil, în mai multe tari (SUA, Australia, Canada, Noua Zeelanda, Irlanda), apa este fluorurata, aceasta însemnând practic otravirea constienta a populatiei, sub pretextul profilaxiei cariilor dentare. O forma de fluorurare exista cu certitudine si în România, cel putin prin mult-laudata pasta de dinti cu adaos de fiuor. Capitolul 8 - demasca înselatoria din domeniul vaccinurilor, care aduc profituri imense industriilor si medicinei, dar care au efecte cumplite asupra populatiei: aparitia autismului, scaderea imunitatii etc. Capitolul 9 - prezinta „binefacerile“ pe care le avem de pe urma folosirii vaselor si ambalajelor pe baza de aluminiu: maladiile Alzheimer si Parkinson, stergerea informatiei genetice etc. Tot aici, autorii au inclus informatii despre contaminarea cu alte metale (plumb, cadmiu) si cu clor. Pentru a veni în întâmpinarea celor care înteleg pericolul unei alimentatii nesanatoase - oricât de comoda si de atractiva ar fi ea - si doresc sa revina la o alimentatie binefacatoare, autorii au dedicat o sectiune speciala prezentarii unor remedii perfect naturale, capabile sa contracareze efectele nocive ale aditivilor sintetici în cazul diverselor tipuri de intoxicatii, devenite din ce în ce mai frecvente în rândul oamenilor. Tratamentul pe care autorii îl propun se bazeaza pe plante selectate în principal pentru actiunea lor imunostimulanta, antitoxica si depurativa; ele se administreaza sub forma de pulberi macinate fin, de macerate sau de tincturi, la intervale de timp regulate (la 4 sau 6 ore). În plus, prezentarea fiecarei plante contine ilustratii si o descriere fitoterapeutica. De asemeni, autorii ofera un index alfabetic al tuturor aditivilor prezentati în tabele, însotit de un simbol specific, care va va permite o mai usoara identificare a gradului lor de nocivitate. Cuprinsul cartii „Enciclopedia aditivilor”: PREFATA NOUA ORDINE MONDIALA ESTE RESPONSABILA DE GENOCIDUL BIOCHIMIC PLANETAR Noul imperialism - atacul cu substante chimice otravitoare, prezentate în ambalaje viu colorate Hrana actuala - calul troian al industriei alimentare chimizate Afacerile corporatiste - crima organizata la nivel înalt Ultimele zbateri ale Fiarei Santajul si cenzura cercetatorilor stiintifici Cunoasterea adevarului înseamna putere Triunghiul antinutritiei ADITIVII - BOMBARDAMENTUL CHIMIC ASUPRA CELULELOR TRUPULUI NOSTRU Ce sunt aditivii? Afacerea mondiala a E-urilor Astazi mâncam hrana moarta Aproape 70.000 de substante chimice ne intoxica în fiecare clipa „Argumente“ pentru folosirea aditivilor chimici Despre testele de toxicitate Codul numeric al aditivilor Despre efectele toxice ale aditivilor Aditivii ascund defectele produselor Substantele chimice numite aditivi ne influenteaza comportamentul Chiar si produsele „bio“contin aditivi Aditivii pentru alimentatia animala Aditivii si malnutritia Aditivii si hiperactivitatea în cazul copiilor Modul în care ne mint aditivii E100-E199: colorantii Ce sunt colorantii? Invazia colorantilor sintetici Pericolul culorilor frumoase Amestecurile înselatoare Tabel cu aditivii coloranti E200-E299: conservantii Ce sunt conservantii? Conservarea, practicata înca din cele mai vechi timpuri Metode actuale de conservare Efectele agentilor conservanti Tabel cu aditivii conservanti E300-E21: antioxidantii Ce sunt antioxidantii? Tabel cu aditivii antioxidanti E400-E499: agentii de vâscozitate, sarurile de topire, gelifiantii, fosfatii, emulgatorii E500-E599: sarurile si compusii lor Ce sunt acesti aditivi? Tabel cu aditivii emulgatori, stabilizatori, antiaglomeranti, agenti de vâscozitate, saruri de topire si acidifianti E600-E699: intensificatorii de gust Ce sunt intensificatorii de gust? Glutamatul de sodiu si aspartamul - prezentare generala Glutamatul monosodic (E621, GMS) Eticheta E621 (GMS) Jack Samuels, de la campania „Adevarul pe etichete“ din SUA: Soia procesata industrial este alimentul cu cea mai mare concentratie de glutamat Mecanismul prin care actioneaza glutamatii Pericolele excitotoxinelor „Riscurile“ eliminarii definitive a glutamatului Marturii Un alt atac asupra trupului nostru, pentru profit Tabel cu aditivii intensificatori de gust E700-E899: aditivi care nu sunt destinati alimentatiei umane (unii dintre acesti aditivi se adauga în furajele si hrana animalelor de ferma) E900-E999: agenti de tratare a fainii, gaze, îndulcitori artificiali, agenti de glazurare (aditivi care confera luciu si stralucire, agenti de acoperire) E900-E815: agentii de glazurare Tabel cu aditivii agenti de glazurare E916-E949: agentii de tratare a fainii, agentii de albire, adjuvantii, conservantii gazosi, gazele de propulsare Ce sunt acesti aditivi? Tabel cu aditivii agenti de tratare a fainii, agenti de albire, adjuvanti, conservanti gazosi, gaze de propulsare E950-E999: îndulcitorii artificiali (edulcorantii) Ce sunt îndulcitorii? Splenda (E955) - nimic splendid în ea Alitamul Siropul de fructoza din porumb Folosirea ciclamatilor este din nou permisa! Tabel cu aditivii îndulcitori artificiali Drumul catre iad este pavat cu aspartam - Nutradeath Legea federala SUA împotriva genocidului Pentru obtinerea aspartamului se utilizeaza metode de inginerie genetica Mecanismul de actiune al aspartamului Capacitatea chelatoare a aspartamului Efectele nocive ale acestei toxine au determinat aparitia unei noi boli: boala aspartamului Cine ne vrea moartea? Diverse declaratii care acuza frauda FDA în afacerea cu aspartamul Aspartamul este inclus în planul conspiratie planetare care vizeaza un genocid biologic Marturii cutremuratoare despre aspartam E1000-E1399: diversi aditivi (umectanti, enzime alimentare) E1400-E1499: amidonuri modificate E1500-E1521: solventi, suporturi pentru alti aditivi Ce sunt acesti aditivi? Tabel cu aditivi umectanti, enzime alimentare, amidonuri modificate, solventi, suporturi pentru alti aditivi Aditivii nedeclarati Ce sunt acesti aditivi? FDA aproba pentru prima data folosirea virusurilor ca aditivi în alimente! Grasimile saturate de tip trans Mâncaruri fara grasimi Alti înlocuitori de grasimi folositi în produsele alimentare Aromatizantii chimici imita aroma naturala Lobby-urile bogatasilor fac legea Tipuri de aromatizanti Tabel cu aditivii alimentari care nu au un cod numeric Produsele cosmetice contin aceleasi substante nocive care sunt prezente în produsele de curatenie casnica Termeni fara nici o semnificatie reala Nocivitatea DEA, MEA, TEA, NDELA Aromele înselatoare Parfumurile artificiale si efectele lor asupra sanatatii Efectele toxinelor Produsele de igiena personala - toxine în plus pentru trup Produsele pentru îngrijirea dintilor si a gurii Ce înseamna „F“ Inalbirea dintilor Apa de gura Deodorantele si antiperspirantele Produsele pentru igiena intima feminina Produsele din bumbac modificat genetic Produsele pentru îngrijirea parului Balsamul de par Spray-urile, gelurile si alte produse pentru aranjarea parului - o pseudofrumusete platita cu sanatatea noastra Par vopsit mortal Produsele cosmetice pentru „îngrijirea“ pielii Produsele pentru barbierit Parfumurile chimice care „împrospateaza“ aerul din camere Produsele pentru curatenia casnica si multiplele lor întrebuintari Produsele pentru igiena sanitara contin substante chimice super-ucigase Solutiile de curatare a covoarelor Detergentii lichizi pentru vase Solutiile pentru spalarea podelelor si a gresiei Detergentii si balsamurile de rufe Hainele „curate“ si toxinele care se ascund în ele Tabel cu aditivii din produsele cosmetice si de curatenie casnica Efectele nocive ale aditivilor alimentari (E-urilor) asupra trupului uman - sinteza FAST-FOOD Hamburgerul - „mâncare din lada de gunoi“ Deciziile politice din lumea fast-food-ului Legaturi ascunse între asociatiile comerciale Istoria comuna a industriei alimentare si a industriei tutunului Dobândirea influentei prin contributii la campaniile politice Sustinatorii comuni ai industriei tutunului si industriei alimentare Metodele perverse de autoaparare ale industriei alimentare Agresivitatea reclamelor Dezechilibrele hormonale datorate fast-food-ului Principalele victime: copiii Efectele fumatului SUCUL MORTII - PERICOLUL ASCUNS AL BAUTURILOR GAZOASE Conservantii Siropul de glucoza Inamicul smaltului dentar Fracturile osoase si osteoporoza Bauturile de tip cola „light“ Studiu epidemiologie relevant Exces de calorii - apetit scazut - deficit de nutrimente Un american consuma într-un an peste 200 de litri de bauturi carbogazoase Pesticide la cutie Caloriile zero si obezitatea Pericolul bauturilor „energizante“ Interzis copiilor sub saisprezece ani Sunteti cafeinoman? Cauza calculilor renali ALIMENTELE ADITIVATE SI MODIFICATE GENETIC DEVIN MOARTE Legumele si fructele - ce se ascunde sub aspectul lor de „prospetime“? „Pâinea noastra cea de toate zilele“ Cerealele pentru micul dejun Bauturile cu ciocolata Sucurile de fructe Produsele de patiserie „fast“ Pizza „ameliorata“ Si clatitele?! Ciocolata Dar biscuitii? Chips-uri, snacks-uri si... Alzheimer Laptele pasteurizat, omogenizat, sterilizat ambalat, expirat... reambalat... expirat... reambalat... Margarina Brânzeturile ultrafiltrate Deserturile lactate Produsele aerate Untul Cremele tartinabile hidrogenate Dulceata cu îndulcitori toxici Compoturile gelificate Ouale Românii se afla sub regimul dictatorial al „iodarii universale“ Ingredientele-fantoma din produsele comerciale Trucuri comerciale Hrana pentru copii CEEA CE NE ASCUND ADESEA ETICHETELE Misterele ingredientelor ascunse Victimele reclamelor Bautura carbogazoasa de tip cola light fara zahar cu trei îndulcitori Bautura „energizanta“ Brânza topita Ciocolata Pate vegetal Guma de mestecat fara zahar, cu îndulcitori chimici si aromatizanti Jeleuri Condimente la plic Biscuiti Margarina Inghetata Ketchup Suc din fructe, necarbogazos Maioneza Supa instant la plic Mustar Snacks Croissant Chips IRADIEREA OMOARA HRANA NATURALA In ce consta iradierea hranei? Demonstratii stiintifice ale nocivitatii iradierii Iradierea distruge continutul de vitamine al alimentelor Iradierea nu este o solutie pentru a preveni îmbolnavirea datorata alimentelor infestate Mascarea conditiilor neigienice Iradierea contribuie la consolidarea industriei agricole si la planul de globalizare a hranei Incalcarea dreptului la cunoastere si la libera informare: FDA a influentat relaxarea regulilor de etichetare în ceea ce priveste iradierea hranei Cum ramâne cu dreptul nostru de a sti? FDA, consumatorii si minciuna de pe etichete Cuptorul cu microunde: coacere împotriva naturi Cum functioneaza cuptoarele cu microunde? Reactia autoritatilor si a producatorilor Boala microundelor Studii si cercetari în domeniul microundelor Sângele încalzit la microunde omoara pacientii Alte modalitati de folosire a microundelor FLUORURAREA - OTRAVIREA POPULATIEI, SUB PRETEXT DE BINEFACERE Ce sunt fluorul si fluorurile? Societatea secreta a medicilor stomatologi Delta Sigma Delta Emblema si simbolurile DSD Fluorul: arma biologica Publicitate si marketing de manipulare Fluorul si bomba atomica Fluorurarea apei potabile în diferite tari Minciuna pro-fluorurare promovata prin reclamele pentru pasta de dinti Manipularea Colgate Efectele nocive ale fluorului - substanta chimica activa biologic Fluoroza dentara Bauturile cu fluor si fluoroza dentara Îndopati cu fluor prin alimentele procesate Medicamentele fluorurate sau epoca profiturilor înfloritoare Apa vietii sau apa mortii? Politetea surâzatoare a mortii Pesticidele fluorurate Carburantii pe baza de fluor Declaratii si dovezi stiintifice despre nocivitatea fluorului ADA (Asociatia Americana a Dentistilor) recunoaste... Concluzii care spulbera povestile de adormit... constiinta CRIMINALITATEA CONSTIENTA A INDUSTRIEI FARMACEUTICE SI A SISTEMULUI POLITIC CONTINUA SI PRIN VACCINURILE CU MERCUR Epidemia genocidala Amalgamul dentar Mercurul si alte toxine ameninta viata din zona arctica Efectele nocive ale mercurului Miturile false ale vaccinarii Holocaustul creste o data cu fiecare injectare Compozitia unui vaccin Istoria timerosalului Program comparativ de vaccinare în SUA (1983/2007) Provocare cu vaccinuri Intâlnirea secreta de la Simpsonwood Marsul Green Our Vaccines din Washington DC CONTAMINAREA ALIMENTELOR CU CLOR, CU METALE (ALUMINIU, PLUMB, CADMIU) SI ALTE IMPURITATI DIN AMBALAJE Aluminiul - substanta toxica prezenta în viata noastra Efectele nocive ale aluminiului Plumbul Cadmiul Clorul: în piscina, dar si în cola dietetica Impuritatile din ambalaje intra în contact cu alimentele si le contamineaza REMEDII PERFECT NATURALE CARE POT FI FOLOSITE CU EFICIENTA MAXIMA ÎN CONTRACARAREA EFECTELOR NOCIVE ALE ADITIVILOR Plante cu efect imunostimulant Cele mai reprezentative plante cu efect imunostimulant Alte plante cu efect imunostimulant Amestecuri de plante cu efect imunostimulant Plante cu actiune depurativa antitoxica, detoxifianta Alimente cu actiune depurativa Alte plante cu efect de purificare a organismului Remedii naturale în cazul unor intoxicatii INDEXUL ADITIVILOR DIN TABELE Indexul aditivilor alimentari care au cod numeric Indexul aditivilor alimentari care nu au un cod numeric Indexul aditivilor din produsele cosmetice GLOSAR DE TERMENI ABREVIERI BIBLIOGRAFIE



 Nr.pagini: 408
 Format: 20.5 x 29
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Carti diverse - Cele mai comentate cărți

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.672 sec