Eternitatea Clipei

Eternitatea Clipei
-20%
ISBN: 973-9453-29-5
Editura:
Anul publicării: 2002
Pagini: 240
Format: 19.5 x 13
Preț: 6,56 lei
8,20 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Eternitatea Clipei

Prezentare:

Cu noul volum, autorul continua calatoria spre adancurile propriei fiinte, in acea Imparatie a Cerurilor comuna tuturor ca o fireasca predestinare. Mesajul "Cunoasterii de sine" se imbogateste deci cu o seama de teme noi, inerent legate de miscarea de ansamblu a existentei cotidiene. Intrebarea pe care insasi Viata ne obliga sa ne-o punem este urmatoarea: Oare realizam noi insine aceasta calatorie sau doar vorbim despre ea doar din auzite?

Atata vreme cat, in aceasta viata, consideram ca natura noastra de fiinta omeneasca este doar complexul corp-minte, ca unic indrumator, nu vom putea intelege in nici un fel mesajul pe care autorul incearca sa-l transmita intregii omeniri. Necunoscutul - sau Eterna noutate vehiculata de miscarea Vietii in fiecare clipa - nu poate fi intalnit si nici inteles cu adevarat de mintea stiutoare.

Asadar, inainte de a ne aventura in acest proces de cunoastere a "ceva" nemaiintalnit suntem obligati sa realizam starea de investigare. Caci numai in aceasta ipostaza, implinim conditia sine qua non de fiinta completa - corp, minte si spirit in perfecta unitate - ca si stare de smerenie, in care noi celule cerebrale intra in functiune, capabile sa intalneasca si sa perceapa noutatea si prospetimea oferite de eterna miscare a Viului.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.102 sec