Evaluare nationala 2014. Limba si literatura romana 30 de variante de subiecte, dupa modelul elaboat de MEN - Caiet de lucru

Evaluare nationala 2014. Limba si literatura romana 30 de variante de subiecte, dupa modelul elaboat de MEN - Caiet de lucru
-15%
Editura:
Anul publicării: 2014
Preț: 17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Aceasta lucrare este o culegere de 30 de teste, concepute in vederea pregatirii elevilor de clasa a VlII-a pentru sustinerea probei de limba si literatura romana din cadrul Evaluarii Nationale. Testele sunt elaborate in concordanta cu modelele propuse de Ministerul Educatiei Nationale, respectand itemii si continuturi le care se regasesc in metodologia de pregatire pentru Evaluarea Nationala 2014.

In redactarea acestei lucrari am pornit de la ideea ca o pregatire suplimentara cu sanse de reusita presupune un dialog permanent intre profesor si parintele elevului, care trebuie sa fie informat corect despre nivelul de pregatire al viitorului candidat. De aceea, la inceputul fiecarui test am prevazut un spatiu in care profesorul evalueaza cunostintele elevului printr-o nota si parintele este astfel informat corect despre nivelul de pregatire al viitorului candidat in acel moment. Performanta se atinge perseverand, constientizand greselile si indreptandu-le sub indrumarea atenta a profesorului.
Nu in ultimul rand, consideram ca un plus al acestei culegeri este, de fapt, ceea ce intentionat lipseste: un reper de interpretare care ar face demersul nostru didactic inutil.

In speranta ca vor reusi sa se pregateasca temeinic lucrand modelele propuse in aceasta carte, le uram mult succes viitorilor candidati la examenul din vara.
Autoarele

Nr. de pagini : 232
Anul aparitiei : 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.101 sec