Factorul Omega-3 - Dieta revoluţionară omega-3 pentru sănătatea creierului şi împotriva depresiei

Factorul Omega-3 - Dieta revoluţionară omega-3 pentru sănătatea creierului şi împotriva depresiei
Anul publicării: 2005
Categoria: Medicina
Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Factorul Omega-3 - Dieta revoluţionară omega-3 pentru sănătatea creierului şi împotriva depresiei.

De ani de zile, cercetatorii cauta o "pilula fermecata" care sa aline atît suferintele depresiei, cît si alte tulburari de dispozitie; suficient de sigura pentru femei însarcinate, mame care alapteaza, copii si vîrstnici, fara efectele secundare specifice unor medicamente ca Prozac, Zoloft sau litiu. Este posibil ca aceasta cautare sa fi luat sfîrsit datorita Planului de Reînnoire Omega-3, prezentat de dr. Andrew L. Stoll, director al Laboratorului de Psihofarmacologie al spitalului McLean de la Harvard.
În urma studiilor efectuate, dr. Stoll a descoperit ca acizii grasi omega-3 - bine cunoscuti pentru contributia lor în prevenirea bolilor de inima, a bolii lui Crohn, a artritei reumatoide si a cancerului - joaca un rol crucial în sanatatea psihica: induc buna dispozitie, ascut memoria, ajuta la o mai buna concentrare.

Despre autor

Andrew L. Stoll îsi desfasoara activitatea de cercetare în cadrul Laboratorului de Psihofarmacologie a Spitalului McClean din Boston si este Profesor Asistent de Psihiatrie la Harvard. Pîna la acest moment a publicat numeroase studii stiintifice, însa Conexiunea Omega 3 este prima carte destinata publicului general.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.128 sec