Farmacognozie. Fitochimie. Fitoterapie. Vol. III - Principii active azotate: alcaloidice si nealcaloidice

Farmacognozie. Fitochimie. Fitoterapie. Vol. III - Principii active azotate: alcaloidice si nealcaloidice
-8%
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 406
Format: 16/70x100
Categoria: Carti diverse
Preț: 30,08 lei
32,70 lei (-8,01%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Farmacognozie. Fitochimie. Fitoterapie - Istudor, Viorica.

Volumul de fata vine sa completeze notiunile de farmacognozie, fitochimie, fitoterapie din celelalte doua volume precedente, cu produsele vegetale si animale care contin substante azotate (alcaloizi, pseudoalcaloizi, protoalcaloizi, proteine diverse - enzime, lectine si alte proteine necatalitice). Produsele aferente acestui volum au o utilizare mai restransa, avand o toxicitate foarte crescuta si risc terapeutic, de aceea sunt necesare informatii cat mai complete legate de aspectele farmaco-chimice, farmacodinamice, farmacocinetice si farmacotoxicologice, precum si legislatia privind elaborarea si eliberarea produselor farmaceutice care contin in special alcaloizi. Si in acest volum, ca si in celelalte doua, se gaseste numai literatura stiintifica, accesibila celor cu pregatire de specialitate sau in devenire.

Cuprins: Principii active azotate. Alcaloizi. Alcaloizi provenind de la ornitina. Alcaloizi provenind de la lisina. Alcaloizi provenind de la fenilalanina si tirosina. Alcaloizi provenind de la triptofan. Alcaloizi mprovenind de la acidul antranilic. Alcaloizi provenind de la histidina. Alcaloizi provenind de la xantina. Pseudoalcaloizi. Alcaloizi macrociclici. Protoalcaloizi. Substante azotate nealcaloidice; Proteine si peptide.

Adresabilitate: Studenti in farmacie, rezidenti, cercetatori din domeniul fitochimiei, farmacisti, specialisti din domeniul industriei farmaceutice, al controlului si inregistrarii medicamentelor de origine vegetala.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.142 sec