Femininul Arhetipal in curentul misterial al umanitatii

Femininul Arhetipal in curentul misterial al umanitatii
-20%
Anul publicării: 2011
Categoria: Antropologie
Preț: 14,40 lei
18,00 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Manfred Schmidt-Brabant s-a nascut in 1926. In 1975 a devenit membru al Consiliului Executiv al Societatii Antroposofice Generale, in Dornach, Elvetia, si a fost presedinte al Consiliului din 1984 pana la moartea sa, in 2001. In aceasta perioada el a condus Sectia de stiinte sociale si a tinut conferinte despre diverse subiecte, in mai multe parti ale lumii.
Virginia Sease s-a nascut in Pennsylvania si si-a obtinut doctoratul in germana la Universitatea din Carolina de Sud. A predat la universitate si la o scoala Waldorf din Los Angeles. A devenit membra a Consiliului Executiv al Societatii Antroposofice Generale din 1984. Conduce programul de Studii antroposofice in limba engleza de la Goetheanum si tine frecvent conferinte.
Cercetarea autorilor asupra arhetipului feminin este o incercare de a pune intr-o noua lumina semnificatia spirituala si importanta principiului feminin astazi si sarcina si destinul sau viitor. Luand in considerare Misteriile ce se afla in fundalul evolutiei umane si pamantesti, ei ajung la perspective clare si accesibile, care pot ajuta la transformarea vietii umane– in special a culturii familiei– din vremurile noastre.
Incepand cu Eva din traditie si legenda, ei ofera comentarii despre Regina din Saba, imaginea Fecioarei in crestinatatea esoterica, Isis-Sophia si Marea Mama, nasterea artei din sursa primordiala feminina si importanta femeilor in esoterismul modern.

Imagine coperta: Anne Stockton
Anul  aparitie: 2011
Nr. pagini: 112
Format: 13/20

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.109 sec