FIECARE PENTRU SINE

FIECARE PENTRU SINE
-30%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Romane
Preț: 7,00 lei
10,00 lei (-30%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

FIECARE PENTRU SINE
Dame Beryl Margaret Bainbridge, nascuta în 1934, în Lancashire, Anglia, a fost nominalizata de cinci ori la Booker Prize, a câstigat de doua ori White Bread Award, precum si Guardian Fiction Prize si este considerata a fi una dintre cele mai importante scriitoare britanice. Vaporul de nescufundat, mândria companiei White Star Line! Debordând de lux si opulenta, în aprilie 1912, Titanicul a pornit în prima lui calatorie, din Southampton catre New York.

În Fiecare pentru sine, Morgan, un tânar american, nepot al bogatului J. Pierpont Morgan, se afla la bordul navei, de unde ofera o descriere meticuloasa a ceea ce s-a întâmplat pe parcursul celor patru zile fatidice: petrecerile pâna în zori ale milionarilor de la clasa întâi, orele lungi si conditiile în care erau obligati sa lucreze mecanicii navei, frica si spaima care i-au cuprins pe pasageri când au realizat ca, într-adevar, inimaginabilul se întâmpla.

Romanul lui Bainbridge spune mai multe despre acea epoca a carei deviza era "Fiecare pentru sine", decât tomurile de istorie sociala."Nu ratati acest roman!" Victoria Glendinning, Daily Telegraph"Un portret corect si emotionant al unui sfârsit de epoca." Erica Wagner, The Times

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

DOMNISORUL GEORGIE
-30%
7,00 lei
10,00 lei (-30%)

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.339 sec