Finante transnationale

Finante transnationale
-20%
ISBN: 973-655-309-4
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 880
Categoria: Carti diverse
Preț: 47,09 lei
58,86 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Finante transnationale

Prezentare:

Cartea pune in evidenta cadrul conceptual si setul de rationamente financiare cheie ale corporatiei transnationale, incercand sa identifice mecanismele de formulare a deciziilor economice – de investire, alocare, finantare – si sa familiarizeze cititorul roman cu cele mai recente curente de gandire pe aceasta tema. Astfel de cunostinte specifice sunt necesare managerilor financiari, analistilor financiari, consilierilor de plasamente investitionale, brokerilor si dealerilor pe piata de capital.
Pana la aceasta data, cartea “Finante transnationale” este singura din literatura economica de profil de la noi, celelalte carti existente pe piata tratand domeniul mai general al finantelor firmei. Aici accentul este deci pus pe marimea firmei si pe faptul ca actioneaza la nivel international, prezentandu-se in detaliu mecanismele specifice de operare.
“Finantele Transnationale” se adreseaza, in primul rand, economistilor profesionisti (cercetatori, universitari) interesati de problemele finantelor internationale in general (dar si, de exemplu, de fenomenul globalizarii), cat si de managementul financiar international, in particular. Totodata, ea a fost conceputa si elaborata in scopul de a fi de folos si studentilor de la cursurile de zi si de la invatamantul de la distanta (ASE). Potentiali utilizatori sunt si cursantii programului post-universitar de master in afaceri internationale organizat de Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE-Bucuresti. Desigur, numeroasele aplicatii numerice, cazuri ilustrative si studii de caz ce sunt inserate de-a lungul analizei noastre fac aceasta carte utila si practicienilor (analisti financiari si manageri financiari din firmele romanesti cu participare straina de capital sau care deruleaza tranzactii investitionale cu firmele straine pe piata romaneasca sau pe piete straine).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Carti diverse - Cele mai vândute cărți

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.119 sec