Forţa de vindecare a arborelui vieţii

Forţa de vindecare a arborelui vieţii
-10%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 254
Format: 13,5x20 cm
Categoria: Altele
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Forţa de vindecare a arborelui vieţii.

Arborele vieţii, vechiul sistem simbolic al cabaliştilor Evului Mediu, este vehiculul arhetipurilor ale căror simboluri provin direct din rădăci-nile noastre iudeo-creştine.
Filozof şi psihoterapeut jungian, Helmut Hark ne arată în această carte cum putem utiliza forţele cuprinse în Arborele Vieţii pentru a ne îngriji pe noi înşine.
Gândite sub formă de câmpuri energetice, sefiroturile ne propun simbolurile lor, ideile lor de forţă, energiile lor, oferindune posibili-tăţi multiple şi variate de a ne vindeca, de a atinge starea de bine, atât din punct de vedere fizic cât şi psihic.
Cititorul este invitat, mai întâi, să răspundă spontan la o serie de întrebări pentru a putea determina relaţia sa personală privilegiată cu fiecare sefirah în parte şi pentru a descoperi în ce mod şi în ce măsură sefiroturile îi pot fi de ajutor.
Apoi, la fiecare sefirah, el va găsi numeroase sfaturi concrete pentru a executa o adevărată lucrare terapeutică: meditaţie, lucrul asupra culo-rilor, sugestii şi afirmaţii, teme, simboluri, analiza viselor, lucrul asupra arhetipurilor, sfaturi pentru terapeuţi, modalităţi de legături psihosomatice

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.097 sec