Fructe, legume si flori (D. Beceanu)

Fructe, legume si flori (D. Beceanu)
-20%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 397
14,00 lei
17,50 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2016
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 4 zile lucratoare

DESCRIERE

Fructe, legume si flori.

In aceasta carte veti descoperi cele mai bune metode de recoltare si pastrare in stare proaspata a produselor horticole (inclusiv flori) precum si tehnologiile verificate de conservare a legumelor si fructelor in regim industrial cat si in regim casnic.

Cuprins :

Cap. 1. Pastrarea in stare proaspata a produselor horticole
Cap. 2. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a capsunelor si a fructelor de arbusti fructiferi
Cap. 3. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a fructelor drupacee (samburoase)
Cap. 4. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a fructelor pomacee (semintoase)
Cap. 5. Tehnologia de valorificare a nucilor
Cap. 6. Tehnologia de valorificare in stare proaspata a strugurilor de masa
Cap. 7. Tehnologia de valorificare in stare proaspata legumelor solanacee de la care se consuma fructele
Cap. 8. Tehnologia de valorificare in stare proaspata a legumelor curcubitaceae
Cap. 9.Tehnologia valorificarii in stare proaspata a legumelor de pastal
Cap. 10. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a legumelor de frunze si a unor specii mai putin raspandite
Cap. 11. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a legumelor bulboase
Cap. 12. Tehnologia valorificarii legumelor radacinoase in stare proaspata.
Cap. 13.. Tehnologia de valorificare a tuberculilor de carlof
Cap. 14. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a legumelor din grupa verzei
Cap. 15. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a ciupercilor comestibile cultivate
Cap. 16. Tehnologia valorificarii florilor
Cap. 17. Valorificarea: produselor horticole subtropicale si tropicale
Cap. 18. Tehnologia valorificarii semintelor si materialului saditor horticol
Cap. 19. Aspecte generale privind valorificarea prin prelucrare industriala a produselor horticole
Cap, 20. Tehnologia produselor semiindustrializate din fructe
Cap: 21. Tehnologia produselor semiindustrializate din legume
Cap. 22. Tehnologii de deshidratare la produsele horticole
Cap. 23. Tehnologii de concentrare
Cap. 24. Tehnologia produselor pasteurizate si termosterIizate (apertizate)
Cap. 25. Tehnologia conservarii produselor horticole prin congelare
Cap. 26. Tehnologia bauturilor distilate din fructe
Cap. 27. Valorificarea produselor horticole din "gama a IV·a"
BIBLIOGRAFIE

Anul aparitiei: 2006
Nr. pagini: 397

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.147 sec