Furoshiki - tehnica japoneza a impachetarii ( Idei creative 86)

Furoshiki - tehnica japoneza a impachetarii ( Idei creative 86)
-25%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti diverse
10,43 lei
13,90 lei (-24,96%)
Promoția expiră la 31.12.2016
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 4 zile lucratoare

DESCRIERE

Furoshiki - tehnica japoneza a impachetarii - Idei creative 86 - Pápai Vonderviszt-Anna

Ecologic, estetic, reciclabil, deosebit… si lista avantajelor impachetarii furoshiki poate continua. Aceasta tehnica de ambalare originara din Japonia Evului Mediu este cunoscuta azi in toata lumea.
In zilele noastre, tehnica de impachetare furoshiki traieste o noua epoca de aur, iar pe langa esarfele cu motive traditionale japoneze se pun in valoare si esarfe moderne, cu motive vestice.
Tehnica furoshiki se foloseste cel mai adesea la impachetarea cadourilor si la plierea gentilor. Ea se mai poate aplica la confectionarea de decoratiuni sau obiecte casnice, cum ar fi ornamentele pentru usi sau suporturile pentru prosoape. Aproape orice obiect de forma sau marime variata poate fi impachetat cu aceasta tehnica.
De remarcat ca ambalajul nu se deterioreaza, iar plierea se poate reface ori de cate ori este nevoie. Cei care aprofundeaza aceasta arta a impachetarii pot conta pe un succes rapid, buna dispozitie si noi descoperiri.
In aceasta carte vom prezenta materialele folosite in furoshiki, proprietatile acestora, marimile necesare, iar in final, dupa insusirea legarii celor mai populare doua tipuri de noduri, cei interesati vor putea adapta tehnicile invatate la forma obiectului ce urmeaza a fi impachetat.
Haideti sa ne apucam de lucru cu curaj si sa impachetam de acum inainte cadourile in stil furoshiki!


Numar pagini:32
Anul aparitiei:2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.101 sec