Gestiunea financiara a intreprinderii

Gestiunea financiara a intreprinderii
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 35,92 lei
44,90 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea abordeaza problematica gestiunii financiare in cadrul intreprinderilor/firmelor intr-un mod concis, clar si lamuritor pentru a fi un instrument util la indemana tuturor celor care au preocupari in aria financiara din interiorul intreprinderilor.
Pentru a intregi aceasta nota, in cuprinsul cartii autorul a inclus in cuprinsul unor capitole si la finele fiecarui  capitol aplicatii rezolvate si/sau de rezolvat, precum si un rezumat al ideilor principale ce se regasesc in cadrul capitolului respectiv. Totodata, am considerat util si necesar sa adaugam doua anexe esentiale: o sinteza a problematicii valorii banilor in timp si tabele cu calcularea valorii prezente si valorii viitoare. De asemenea, lucrarea are la final un microdictionar necesar unei utilizari mai bune a conceptelor prezentate in carte si usurarea revenirii ulterioare asupra semnificatiei lor de catre cititor.

Am gasit de cuviinta, ca la finalul cartii, in ultimul capitol, sa ne referim si la dificultatile financiare ale unei intreprinderi ce pot apare in orice moment al ciclului economic, dar mai ales acum in plina criza financiara si economica.Numar pagini:296
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Finanţele firmei
-5%
26,13 lei
27,50 lei (-4,98%)
Evaziunea fiscala
-20%
31,92 lei
39,90 lei (-20%)

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.114 sec