Ghid de conversatie Roman - German

Ghid de conversatie Roman - German
-20%
Editura:
Categoria: Ghiduri
Preț: 8,00 lei
10,00 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Ghidul pe care il veti parcurge in continuare a fost creat pentru ca dumneavoastra sa aveti un instrument la indemana pentru a va descurca intr-o tara vorbitoare de limba germana, asa cum este ea vorbita astazi.

De-a lungul istoriei sale, Germania a trecut rand pe rand prin perioade de cuceriri, ocupatii si reorganizari, Apele Dunarii si ale Rinului au impartit triburile germanice de romani inca din primul secol, insa 500 de ani mai tarziu, crestinismul a reusit sa unifice intreaga regiune.
In ziua de Craciun a anului 800 dupa Hristos, papa l-a incoronat pe Carol 'cel Mare rege al francilor si imparat al romanilor. Acest moment reprezinta de fapt insasi nasterea Sfantului Imperiu Roman (primul Reich), care a durat pana la razboaiele napoleonice din: secolul al XIX-lea. Anul 1517, cunoscutin istorie ca anul reformei protestante initiate de Martin Luther, a fost anul premergator Razboiului de Treizeci de Ani, razboi intre protestanti si catolici, care s-a incheiat in anul 1648. Acest razboi nu numai ca a dus la slabirea Sfantului Imperiu Roman si la pierdea a 30% din populatie, dar a intarziat si formarea natiunii germane. Autoritatea  conducatorilor locali a impiedicat unificarea Germaniei pana la ridicarea Prusiei si reformarea imperiului german in 1871 (cel de-al doilea Reich), sub conducerea cancelarului Otto von Bismarck si a primului Kaiser (Imparat), Wilhelm 1."Doi kaiseri" mai tarziu, monarhia a fost dizolvata odata cu abdicarea lui Wilhelm al II-lea si incheierea primului razboi mondial.

Nr. de pagini : 352
Anul aparitiei : 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.103 sec