Iluminari pentru o noua era

Iluminari pentru o noua era
-15%
Editura:
Categoria: Religie
Preț: 10,63 lei
12,50 lei (-14,96%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

ILUMINARI PENTRU O NOUA ERA, este volumul al treilea din Cartile lui Matei, scrise de Suzanne Ward, impreuna cu fiul sau, Matei. Ea prezinta i nformatii esentiale pentru a intelege lumea noastra de astazi.

Iata ce spun cateva dintre personajele cu care Suzanne sta de vorba in carte:

DUMNEZEU: Acestezile reprezinta capitolul final al violentei, urii, suferintei, distrugerii, tiraniei si mortii - asa cum le cunoasteti voi pe Pamant. Tuturor celor care se roaga pentru ca pacea sa vina curand, pentru ca pacea si dreptatea si iubirea sa domneasca pe Pamant le pot spune: Aud rugaciunile voastre - ele sunt propriile Mele rugaciuni! - si li se va raspunde asa cum ne dorim noi toti, cei care vrem acest lucru! Eu sunt pentru totdeauna cu voi si in voi.

MATEI : Acestea sunt vremuri de restriste, momente in care fiecare isi trece in revista toate alegerile de pe parcursul vietii si hotaraste daca sa decida sa accepte lumina si sa se ridice impreuna cu Pamantul in frecventele mai inalte ale luminii, sau sa refuze lumina si sa o ia de la capat, de la inceputurile constiintei.

SAMINTEN: Ajutorul pe care civilizatia mea il da Pamantului pentru a reveni la vechea sa stare de sanatate si maretie, intareste capacitatea de asimilare a luminii in fiecare dintre sufletele receptive care traiesc acolo.

ESCHIL : Civilizatia noastra, care acum se apropie de nivelul al cincelea de evolutie a sufletului, s-a aflat candva aproape de auto-distrugere, asa cum sunteti voi astazi. Unii dintre noi, care arata exact ca voi, se afla in mijlocul vostru, aducand un plus de lumina pentru salvarea voastra.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Vocile Universului
-15%
9,35 lei
11,00 lei (-15%)
Revelatii pentru o noua era
-14,9%
6,38 lei
7,50 lei (-14,93%)
Matei, vorbeste-mi despre rai
-15%
10,20 lei
12,00 lei (-15%)

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.135 sec